Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, motylek czy bułeczka? Co wolicie?

Polecane posty

Gość gość
Motylki są obrzydliwe.

Gość gość
Motylek, bułki jak dla mnie są takie troche aseksualne a czasami przypominają jaja

Gość gość4444
Ja zdecydowanie wolę bułeczki niż motylki.

Gość gość
Słabo widać ale chyba bułeczka

Gość gość
Przecież farfocle to patologia. Nie bez powodu kiedyś mówiło się wargi mniejsze i większe, te zewnętrzne były większe, nic z nich nie wystawało. Teraz się pojawiły jakieś motyle. Podejrzewam, że to jakaś choroba przenoszona drogą płciową. Szanujcie się dziewczyny albo operujcie i nie mówicie, że motylki to tajne coś jest.

Gość gość
a czy jeśli wasza wybranka miała by motyla to co ? Zostawiliście by ją z tego powodu ? :o

Gość gość
Ja jestem kobietą i uważam, że bułeczka jest ładniejsza, ale mając za sobą 3 chłopaków, każdy mi mówił, że woli motylki, że bułeczki są obrzydliwe, dodam ze mam motylka, ale zaden z chlopakow nie widzial mnie nago, tylko jeden z ktorym jestem juz kilka lat i zanim zaczelismy uprawiac seks to mowil ze takie buleczki go obrzydzają...wiec nie wiem jak to jest

Gość gość
Tylko motylki, tylko po czym poznać, bez zaglądania w majtki, że Ona ma motylka. :(

Gość gość
Moja ex miała wargi jak indyk fafloczki na szyi blee tylko bułka

Gość gość
Motylki ale nie jakeś wielkie, bułki to mają małe dzieci ( widziałem u siostry w dzieciństwie )

Gość gość4444
Najważniejsze by każdy facet akceptował muszelkę swojej partnerki Taką jak ma. Ja wolę bułeczki jak już pisałem, ale jeśli byłbym z kobietą która ma motylka to akceptowałbym jej muszelkę tak jak ma.

Gość gość
motylki oby tylko nie ciemne (czarne :O) wargi sromowe - to jest dopiero paskudne :O

Gość gość
Ja jestem kobietą i gdyby nie internet, to nie wiedziałabym, że istnieje coś takiego jak motylki... sama mam małą, zgrabną ci/pkę, nie wyobrażam sobie takich warg tam na dole, chyba przeszłabym załamanie psychiczne i poddała się operacji plastycznej...a jeszcze niektórym coś wystaje z ci/py, to już w ogóle masakra... kiedys jak zobaczyłam te zdjęcia, to cały dzień jeść nie mogłam, bo mnie na wymioty brało.

Gość gość
w dodatku puszczała sie z tego co się dowiedziałem :/ wargi sromowe miala koloru fioletowego masakra Jedyne co mogę napisać to, to że zawsze była pachnąca i nigdy nie poczułem od niej nie świeżego zapachu to jest na plus dla niej

Gość gość
A jak kobiety z motylami radzą sobie z kostiumem kąpielowym? Upychają jakoś to co wystaje do środka? Bo przecież to coś wychodzi na zewnątrz.

Gość gość4444
Piękne uda ma ta dziewczyna na fotografii.

Gość gość4444
Ohyda zarośnięta muszelka. Trochę też za blade jest jej ciało.

Gość Die Nacht
Mi się podobają zarówno motylki jak i bułeczki :)

Gość gość
Wszyscy faceci co tu piszą to chyba w życiu na oczy cipki nie widzieli i nie mieli okazji polizac i wlozyc...najlepsze są pomiędzy, nie motylek taki jak wam się wydaje, że rozwalone całe, ani nie bułeczki bo w środku nawet nie ma czego lizać, ani penis nie ma tak przyjemnie. Najlepsze są takie żeby wargi zewnętrzne były większe, ale żeby wewnętrzne nie były za duże i troszkę wystawały, ale troszeczkę, wtety i jest co polizać i jest w co włożyć

Gość prawictwo pospolite 152
no i jest jeszcze kwestia jak bardzo sie rozni od tych na zdjęciach .-jeśli nieznacznie ,-to mogłbym zaakceptować , ale w przypadku większych zmian , to byłby problem

Gość gość
Bez przesady, ja mam motylka ale małego, i nie mam z nim problemu :) od razu tu jakieś skrajności pokazujesz

Gość prawictwo pospolite 152
przeciez takie jak ja wklejam , to ma większosc kobiet .. Czasem zdarzają sie jakies odstępstwa , mutacje ale to nieczęste

Gość gość
No i mój nie jest tak pomarszczony :D motyl nie musi oznaczać czegoś takiego, chyba prawdziwej kobiety na żywo nie widziałeś