Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, motylek czy bułeczka? Co wolicie?

Polecane posty

Gość gość
A co ty jako pawiczek możesz wiedzieć o większości kobiet? Twoja logika: ,,nie znam się, ale się wypowiem"

Gość gość
chyba prawdziwej kobiety na żywo nie widziałeś X Jestem facetem ale czytając to co piszą inni to zaczynam myśleć, że większość z nich na żywo z kobietą styczności nigdy nie miała

Gość fdsfds45
z motylami to róznie bywa - częsc jest na 7/10 , częsc na 3/10 a bułki prawie wszyskie są ładne i zawsze wyglądają lepiej nie mniej niż 7/10

Gość dziewczyna z motylkiem
ja mam motylka - I po pierwsze, nie upycham go w majtkach, nawet go nie widać, nic mi nie wystaje, ani tez nie wypychają mi majtek (w majtkach wyglądam tak jak inne kobiety czyli tak: http://snobka.article.sds.o2.pl/56297884ea5a85ae33df1c9ea7a2b73d23327154) - Po drugie nie sprawia mi on bólu, za to daję mnóstwo przyjemności ;) uwielbiam gdy mi facet ssie wargi ;) - Po trzecie bardzo mi się on podoba, nie mam z niego kompleksów, uważam wręcz że jestem moim atutem, a mój chłopak nie może się oderwać od niego ;) - Po czwarte wargi powiększają się w okresie dojrzewania, mi zaczęły rosnąć gdy miałam 11/12 lat a w wieku 13 przestały, efekt taki że wystaję troszkę, ale w majtkach tego nie widać, jak stoję to wystaje tak ok.1cm, a gdy jestem podniecona to więcej :P

Gość gość
Spróbujcie zapakować w bułeczke i spróbujcie zapakować w motylka to gwarantuje, że już nigdy nie wrócicie do bułeczki

Gość gość
Jest albo motylek albo bułka, to co wstwaiłeś to pewnie motylek (nie mg tg wyświetlić)

Gość gość jeden
nie oszukujmy się kobiety na zywo sa zupełnie nie do przyjęcia wiem co mowie bo podglądalem kiedyś matke i siostrę

Gość gość
To w końcu Ci wystaje, czy nie? Skoro nie wystaje, nie masz motylka. Nie rozumiem Twojej wypowiedzi.

Gość gość
Mi wargi wystają 3-4 mm poza wargi sromowe większe, a tu jakeś skrajności pokazujecie

Gość dziewczyna z motylkiem
czego nie zrozumiałeś? wystaje mi tak ok 1 cm, a gdy jestem podniecona to więcej, ale w majtkach tego nie widać

Gość gość
Niech sie nie wypowiada zaden frajer co widzial kobiete niedotykając jej, trzeba włożyć i polizać by wiedziec co dobre i dopiero zrozumiecie ze motylek jest o niebo lepszy

Gość gość
mi bułeczka kojarzy się z tym że kobieta ma drugą pupkę tylko że mniejszą :o zdecydowanie wole motylki

Gość gość
szczerze to nigdy nie chciałabym mieć bułeczki :o jak patrze na te co prawik stawia to aż się cieszę że sama takiej nie mam, osobiście nic nie mam do takich kobiet ani do mężczyzn którzy lubią bułeczki, ale takie jest moje własne zdanie na ten temat mam mini motylka wystaje 0,5 cm

Gość gość
czułabym się trochę jak niedorozwinięta dziewczynka gdybym miała bułeczkę :o bez urazy

Ja mam 28 lat i bardzo mi się podobają zarówno motylki jak i bułeczki :) Oba typy są dla mnie piękne.

Gość gość
a ja współczuje ci że nie posiadasz mózgu

Gość gość
prawiki a wiecie że te bułeczki w p****lach to prawie że wszystkie są po labioplastyce?

Gość gość
Po plastyce, to Ty masz mózg.