Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, motylek czy bułeczka? Co wolicie?

Polecane posty

Gość gość
A ja powiem tak: ŻADNA kobieta i ŻADEN facet pewny siebie, zadowolony ze swojego życia nie będzie "jechał" niczyich genitaliów. Wchodząc w związek z kimś kogo KOCHAMY nie analizujemy czy jego cycki są symetryczne, czy sutki mają fajny kolor, penis ładną główkę itd. To też a propos tej pani co to ma motylka, jest przeszczęśliwa z tego powodu a bułki uważa za "nie w pełni rozwinięte" czy jakoś tak ;) Jak ktoś jest zadowolony z siebie nie potrzebuje się pocieszać "jakie to szczeście że tak nie mam" x W tym temacie tylko widac wylew kompleksów i jadu. I to tyczy obu stron ;) I motyle i bułki, i tysiąc innych rzecz może być atrakcyjna i podniecająca jak kogoś kochamy. Chyba, ze traktujemy seks jako sport a pewność siebie budujemy na bazie wyglądu.

Gość gość
Motyle są wstrętne kuszą to ćma a nie motyl fuj

Gość gość
facet który miał kobiety z realu wie dobrze że jest po równo, albo nawet motylków jest więcej, zależy jak trafi

Gość gość
drogie dzieci, o bułeczkach i motylkach to sobie możecie pogadać jak w przypadku panienek- skończycie 13 lat, a w przypadku chłopców-odstawicie p****le i doczekacie w dobrym zdrowiu momentu. w którym zobaczycie kiedyś jakąś żywą kobietę bez ubrania- i ile to kiedyś nastąpi

Gość gość
pewne jest , że bułki są ładniejsze Nie ma co się oszukiwać

Gość gość
A Ty z tym elaboratem, to na forum literackie idź.

Gość gość
kocham motylki ❤️ są przepiękne, jak kwiatuszek 🌻

Gość gość
Ciekawe czemu dyskutuje się tylko o cechach kobiet czy ładna, czy cycki dobre, czy wysoka, czy pośladki fajne, czy ogolona, czy wargi dobre itd. Jakoś nei zauwazyłam szczegółowych analiz prąci męskich (jedyne co to się długośc pojawia, ale to sobie faceci sami wkręcili), mięśni brzucha itd. Faceci sami się wprowadzją w kompleksy (a propos wzrostu czy długośc***enisa), nie słuchają kobiet i do tego je próbują wpędzić w równie wielkie kompleksy

Gość gość
Te akurat mają za małe kombinezony. Celowo zresztą.

Gość gość
nie da się. ja mam motylka, ale w majtkach czy w takim kostiumie to w ogóle nie widać że mam :P

Gość gość
prawie każdej kobiecie się tak robi bez względu na to czy ma motylka czy nie, żeby kobieta nie miała czegoś takiego w kostiumie to musiałaby mieć naprawdę duże wargi

Gość gość
Jakoś nei zauwazyłam szczegółowych analiz prąci męskich a tu jest się z czego pośmiać, krzywe, małe, pomarszczone, z brzydką głowką, w fałdach skóry- co wyglada jak stary pomarszczony dziad.Tylko jeden mój były miał takiego penisa, ze na wystawę go można było dać- duży , zdrowy, ładny

Gość prawictwo pospolite 152
no wiec tak - mi bułki się prawie wszystkie podobają a motyle niekoniecznie - niektóre motyle są w miare dobre ale są takie które mnie kompletnie nie przekonują . .Zalezy od kszatłu warg jak sądze

Gość gość
ok prawictwo, gust jest różny, ale dla równowagi pokaz swojego ptaka, to my troche pokrtytykujemy ten smutny zwis

Gość gość
Ja mam motylka (małego) i też tak wygląda jak mi legginy w niego wejdą

Gość gość
ja ubóstwiam wszystkie motylki ❤️ bułeczki mnie nie podniecają, a gdybym miał kobietę z bułeczką to musiałaby mieć włosy bo czułbym się jak z dzieckiem

Gość gość
O kurde niekóre to nawet penisa nie przypominają...

Gość gość
mój były miał coś takiego jak 1 :o nie wiedziałam co to jest i ochoty na sex już nie miałam :o szybko z nim zerwałam

Gość gość
niektore jak u psa fuj

Gość gość
Ta odp odnośnie o 19:20

Gość gość
motyle wyglądają lepiej w legginsach niż nago hehe

Gość gość
no ja tez kiedyś miałam w łożku niezłego faceta- tzn technicznie naprawdę ok, rewelacyjna mineta, dobra wydolność itp, ale ten wyglad jego siurka, małe pomarszczone, no ani to wziąć do ręki bo jakieś takie brzydkie, o oralnym zapomnij, a w ogóle lubię robić loda, ale nie na takim egzemplarzu. W końcu pogoniłam bo patrzeć się na to nie dało

Gość gość
takie penisy to tylko w spodniach trzymać :o broń boże nie wyjmować :o tylko 13, 5 i 8 jest ok, a 12 to ideał :)

Gość gość
Mój ma między 8 a 12. To chyba mam szczęście, mój pierwszy i trafiłam na fajnego :) Ale pewnie inne też mogą być spoko, ale no w konkursach na najpiękniejszego penisa startować nie mogą ;)

Gość gość
a nie śmiesznie jest jak facet stoi nago z takim żałosnym dzyndzlem, tak mu to smętnie zwisa jakby zdechło :D

Gość dziewczyna z motylkiem
mój taki prawie jak 12 tylko główkę ma jaśniejszą ;) cieszę się że na takiego trafiłam :D również jest moim pierwszym ;)