Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka.. ale gorsze jest to, że mam beznadziejny charakter i jestem gł..

Polecane posty

Gość gość

Nie dość, że jestem brzydka i wyglądam jak brzydkie 14letnie dziecko to jestem głupia i mam beznadziejny charakter.. Niczego nie wiem.. Do tego mam depresje i lęki.. nienawidze siebie..

Gość gość
to chodz pogadac gg-23681503

Gość gość
nad charakterem można popracować i go stopniowo zmienić, a na głupote polecam książki - ucz się, czytaj, a przestaniesz być głupia ale tak, lepiej siedzieć na kafe i narzekać

Gość gość
Dlaczego myślisz , że jesteś brzydka ? Masz jakąś konkretną cechę fizyczną która ci przeszkadza? Analogicznie z głupotą .

Gość gość
Jak mam pracować nad charakterem? Kto powiedział, że tylko narzekam? Cały czas czytam i się uczę.. a i tak czuję się jak tępa idiotka. Ciągle za mało. Ciągle nic nie wiem.. Nawet nie wiem czego nie wiem. Do tego dochodzi taka wiedza, której z ksiązek nijak się nie nauczysz czyli życiowa a tej to w ogóle nie mam.. Dlaczego myśle, że jestem brzydka? Bo jestem. Jestem niska, mam krótkie nogi i małe cycki - wyglądam jak dziecko. Ciągle słysze że wyglądam baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo młodo. Do tego mam dlugi nos i brzydką podłuzną twarz. Brzydka jestem. Głupia i pusta. Do tego będe wiecznie samotna,, bo przez to wszystko jeszcze bardziej wstyd mi wychodzic do ludzi.

Gość gość
Niski wzrost i brak cycków to nie problem a twarz to kwestia gustu. Częściej się uśmiechaj i nie narzekaj a powinno być lepiej aha i nikt tak naprawdę nie lubi mądrali wiem bo sam tak mam :p

Jeśli masz dobre serce i jesteś w stanie pokochać kogoś również niedoskonałego. To jest szansa ze odnajdziesz szczęście i będziesz się z nim dzielić z innymi. Popacz na mnie nie wszyscy są idealni... ❤️ 🌼