Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zareagowałby facet starszy o 25 lat, gdyby kobieta wyznała mu miłość?

Polecane posty

Gość gość

Jak zareagowałby facet starszy o 25 lat, gdyby kobieta wyznała mu miłość?

Gość gość
Zapytaj marka kondrata.

>>>Jak zareagowałby facet starszy o 25 lat, gdyby kobieta wyznała mu miłość?<<< x Życzliwie :) i ciepło :).

Gość gość
nie warto tego mówic......lepiej sie wycofac, mniej bedzie bolalo , uwierz mi ja tak zrobilam

Gość gość
zyczliwie i cieplo zenada......zacieral by rece , ze moze dalej bzykac

Gość gość
Jakbym czytała o sobie.

>>>zyczliwie i cieplo zenada......zacieral by rece , ze moze dalej bzykac<<< x napisał napalony smarkacz, miłości własnej ręki tylko doświadczający :P. x Mi było miło, choć czułem się zmieszany, bo nie odwzajemniałem uczuć tej dziewczyny :(.

Gość gość
napisala kobieta, bedaca w takim zwiazku, ale bez wylewania swoich uczuc. I sadze,ze prwidlowo.....nie odwzajemnione uczucie

Gość gość
taką córeczkę to można fajnie pierdoIić w ódbyt ;) i wylizywać go głęboko, bo to sama słodycz tej ciasnej dziurki <3

Gość gość
trudne pytanie . rozumiem ze jesteś kobietą20+ (nie nastolatką jeśli jestes odpuść sobie zauroczenie) jeśli kobieta a on wolny nie żonaty to nie stawiaj go w kłopotliwej sytuacji wyznając miłość no chyba że sie znacie ale to tez kłopot i bardzo niezreczna sytuacja dla niego(o ile to nie palant lecacy na młodsze) nasze społeczeństwo nadal nie akceptuje takich różnic . nic nie piszesz czy go znasz ,wnioskuje ze tak jeśli zdążyłaś sie zakochać . moze poprostu zaproś go na kawę i pozwól by dalej samo poszło

Gość gość
Nie, nie jestem nastolatką, mam 24 lata. Znamy się od kilku miesięcy. Z czasem stał się dla mnie kimś ważnym, później się zakochałam. Wiem, że mnie lubi, wiem, że mu się podobam. Tylko nie wiem, jak zareaguje na wyznanie miłości od tyle młodszej kobiety.

Gość gość
ja bym sie ucieszyl, byloby mi milo

Gość gość
A co na to jego zona. A jego dzieci , twoi rowiesnicy?Masz sumienie namieszac w zyciu tym ludziom?

Gość gość
Ja jak bede stary to tez bym sobie chetnie poroochal mloda ale bez slubow i takich tam.

Gość gość
Ucieszy się... potem zaprosi Cię gdzieś, przepcha wszystkie dziurki po czym powie, że musi wracać do żonki, ale chętnie będzie się z Tobą spotykał... taka prawda, będzie istotne jak się bzykasz, jeśli będzie mógł z Tobą wszystko to wtedy 3 razy w tygodniu Ci komin przeczyści jak nie wszystko to 2 razy w tygodniu. Pozdrawiam

Gość gość
gość wczoraj To rozumiem ze on jest przed 50 dojrzały stateczny facet jesteś bardzo młoda łatwo pomylić zauroczenie z miłoscią . ale jeśli miłość nic czasem sie nie poradzi . ale można się pomylić jak trafisz na drania . co ci w nim tak imponuje ze się zakochałaś jak twierdzisz

Gość gość
To, jaki jest dla innych, że jest odpowiedzialny, poważny, pomaga innym, ale jest też wesoły, lubi pożartować, nie jest wulgarny, nie traktuje kobiet przedmiotowo.