Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dd26

Ciąża miesiąc po łyżeczkowaniu

Polecane posty

Gość dd26

Czy któraś z was zaszła tak szybko w ciążę? Jak ciąża się rozwijała?

Gość gość
Też ma taką obawę co ty Autorko. Cały czas czekam na okres dziś jest 34 dzień i nic. A zazwyczaj cykle miałam 27-28 dniowe. Położna w szpitalu powiedziała że okres powinnam dostać tak samo jak miałam przed ciąża. Nie wiem co jest grane ;(

Gość gość
to nie normalne sex po lyzeczkowaniu wy jestescie ok???szlam leci z pipy a te seksuja sie a potem placz bo znow to samo.. dziwne jestescie serio

Gość gość
Do gość 1:26 Ja zostałam dokładnie wyczyszczone i po zabiegu krwawiłam kilka godzin. Potem nawet żadnych plamien nie miałam. A na seks zdecydowałam się po 14 dniach lekarz wyraził zgodę po kontrolnym usg.

Gość gość
Skoro lekarz wyraził zgodę, to o co chodzi? Chyba lekarz wie, że skutkiem ubocznym seksu może być ciąża. Jeśli więc pozwolił na seks, to chyba nie widzi przeciwwskazania dla ciąży.

Gość gość
Dopiero był temat ze mamunia zaszła 1,5 Mc po cesarce w ciążę wy jesteście normalne? Ciężko użyć prezerwatywy?

Gość gość
Wy wszyscy jesteście nienormalni. Jesli macie zamiar komentować to w taki sposób nie komentujcie wcale. Ja tak jak gość 00:47 krwawiłam chwile po zabiegu. Seks zaczęliśmy uprawiać dopiero wczoraj. Czyli 3 tygodnie po zabiegu. Bardzo przeżyłam stratę pierwszej ciąży i dlatego juz chcemy starać się i kolejna.

Gość gość
To Wasza indywidualna sprawa. Ja mogłam się starć o dziecko 3 miesiące po zabiegu. Jednak z mężem odczekalismy 6 pełnych cykli i się udało. Wynikało to przede wszystkim, że to on potrzebował czasu. Obecnie 35 tydz ciąży.Tobie autorko życzę z całego serca bo wiem co czujesz. Pozdrawiam.

Gość gość
mialam dobrze zrobione lyzeczkowanie, ze nawet nie plamilam po wszystkim, czulam sie bardzo dobrze, w ciaze zaszlam od razu, wszystko bylo ok :) wszystko zalezy od endometrium, po lyzeczkowaniu jest bardzo cienkie, od organizmu zalezy jak bardzo szybko zgrubieje, ja o dziwo mialam grube endo, zarodek mial gdzie sie zagniezdzic, dlatego z ciaza bylo ok

Gość gość
Oczywiście ze lekarze maja różne zdania co do tak wczesnej ciazy. Ale jesli organizm nie będzie gotowy nie zajdzie w ciążę. Trzymam kciuki za ciebie autorko.