Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwaga, troll zaklada tematy jak to w polsce dobrze

Polecane posty

Gość gość

uwaga, troll zaklada tematy jak to w polsce dobrze

Gość gość
placą mu od postu a wiec nie karmić trolla

Gość gość
To jakiś perdolony POpapraniec. Dają mu za to pieniądze na jedzenie.

Gość gość
Nagły wysyp trolli z PO i Nowoczesnej przed wyborami. Durnie myślą, że dwa tygodnie szaleńczego spamowania przekona Polaków, że czarne jest białe. :O

Gość gość
Ja nie jestem z żadnej partii polska to bogaty i wysoko rozwinięty kraj takie są fakty to że wy mało zarabiacie i wam sie źle żyje to wasz problem weźcie zmieńcie prace na lepszą albo nie bądźcie bezrobotni albo firmę załóżcie mi sie dobrze żyje nie należę nie należałem do żadnej partii politycznych i nie chce należeć nikt mi nie płaci mi sie dobrze żyje i nikt nie może mojego zdania podważyć

Gość gość
hej, dokłądnie!!! chyba połowy butelki wina mi było ptrzeba by to dostrxzec!!! co wybory to te same temty zachwqlajace polske tu sa!! gdyby to byl PRL tp bylby facet dygnitarzem!!! marnujesz sie w tyms ystemie : P

Gość gość
Jak ci źle to zapraszam na Ukrainę tam zarobisz 3 razy mniej niż w Polsce albo do krajów afrykańskich gdzie w domu z g****a zamieszkasz bez prądu wody Internetu telewizji auta z głodu zdechniesz nawet dobrze będzie jednego frustrata i degenerata mniej albo zarobisz 2 dolary na miesiąc lub miske ryżu szybko polske przeprosisz i uciekniesz z tamtąd aż będzie się kurzyło

Gość gość
najlepsze jest to że piszą tak samo, pewnie dostają gotowe teksty i wklejają :-D Schemat jest taki - 1. troll pisze "wy Polacy" no bo wiadomo kto tu rządzi 2. jak sie komuś system nie podoba tzn że jest nieudacznikiem 3. troll doradza zalożyc dg mimo ze kazdy wie że po zapłaceniu haraczu na państwo cena produktu finalnego będzie za wysoka dla przeciętnego Kowalskiego 4. troll ma firme, ostatnio podają jako branże stolarkę i tapicerke bo bylo w telewizorze że brakuje tapicerów :-D 5. na zarzut że siedzi gdzieś na stolku w budżetówce zaprzecza niemrawo zaskoczony że jakiś anonim z netu o tym wie :-D 6. troll to debil - czesto jest to pracownik call-center gdzie sie zarabia grosze na wciskaniu garnków starym babom :-D

Gość gość
Tak koorfa ,albo wezcie kredyt

Gość gość
Niby jesteś biedny a na komputer i Internet to masz kasę na pewno,masz jeszcze smartfona tv lodówkę pralkę wydajesz kasę na alkohol papierochy i inne niepotrzebne rzeczy w biednych krajach ludzi by na to nie było by stać polska to bogaty kraj i większość krajów świata jest od polski biedniejsza czyli ponad 160 państw a 46 jest bogatszych czyli np kraje Europy zachodniej takie jak Niemcy czy Francja albo wielka Brytania

Gość gość
Bieda to pojęcie względne dla Luksemburga Niemcy są biedne a dla Niemiec polska jest biedna Niemcy dla Francji są bogate Francja dla Niemiec biedna kraje ameryki łacińskiej są dla polski biedne dla Ukraińców czy Rumunów Rosjan czy Mołdawian polska jest bogata a dla Etiopii Mołdawia jest bogata

Gość gość
gość wczoraj :D:D 100/10

Gość gość
Tez mi luksus ,nawet biedni uchodźcy maja lepsze telefony ode mnie :o

Gość gość
Ja nie jestem trollem,nikt mi nie płaci na neta cie stać i na inne durnoty a twierdzisz że biedny jesteś

Gość gość
Wy sami sie ośmieszacie ja z rządem nie mam nic wspólnego po prostu obalam mity na temat polski i nienawidzę jak Polacy narzekają w*****a mnie to wy tylko spiski widzicie i to nie jest kampania wyborcza i nie powiązuj tego bo to zbieg okoliczności żal mi was ośmieszacie się bardzo wy sami nie wierzycie że to piszecie

Gość gość
Wpisz sobie Poland i wejdź na Wikipedia the free Encyclopedia i poczytaj oraz wpisz sobie polska gospodarka wpisz sobie Polen i wejdź na Wikipedię oraz lenkija i wejdź na Wikipedię

Gość gość
"Niby jesteś biedny a na komputer i Internet to masz kasę na pewno" No tak symbol luksusu na rok 2015 to komputer i internet. :D Człowieku internet można mieć za darmo z aero (tak wiemy to dzięki PO :D) a komputer też bez większego problemu znajdziesz za (pół)darmo jakiś stary używany. Do przegadania internetu wystarczy komputer sprzed kilkunastu lat...

Gość gość
"Wy sami sie ośmieszacie ja z rządem nie mam nic wspólnego po prostu obalam mity na temat polski" Dziwnym trafem ty i twoi kumple pojawiają się masowo na chwilę przed wyborami, klepiąc swoje nudne schematyczne posty, by potem zniknąć do czasu kolejnych. Hejterzy powinni zorganizować protest przed siedzibą PO i domagać się stabilniejszych warunków zatrudnienia, bo taka praca od zlecenia do zlecenia to gòwno nie robota...

Gość gość
Wy sami sie ośmieszacie ja nie mam nic z rządem wspólnego nie ośmieszaj sie ja te tematy od 3 lat zakładam wy prawdy do siebie nie dopuszczacie

Gość gość
Wejdź na te strony podane wyżej to nie są polskie strony więc nie ma ryzyka że to bzdury bo to co tam pisze to prawda ale z was kretyni macie jakieś schizy itd

Gość gość
Syty glodnego nie zrozumie

Gość gość
Nie masz pieniędzy to zmień pracę albo weź kredyt... Nie masz chleba to jedz ciastka... Tłuste POwskie koty są już całkowicie oderwane od rzeczywistości.

Gość gość
A co powiesz o gminach ktorych nie stac np na odsnierzanie,ze wiele z nich by zaoszczedzic rezygnuje z np oczyszczania rowow melioracyjnych,jak to soe dzieje ,ze w naszym wg ciebie bogatym panstwie 700 tys dzieci jest nie dorzywionych? I jest to tendencja wzrostowa.

Gość gość
Skoro tak dobrze w Polsce to dlaczego tyle osób z tego syfu rządowego przez PO Wyjechało ????????

Gość gość
Polska to bogaty kraj według banku światowego oraz międzynarodowego funduszu walutowego 700 tysięcy dzieci głoduje znaczy jest niedożywionych ale u nas w wysoko rozwiniętych krajach nikt z głodu nie umiera a w USA 17 mln osób głoduje i jest kilkanaście milionów bezdomnych a USA to bogaty kraj

Gość gość
Ja ci przepisze za chwile ranking państw świata wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI z 2014 roku bo za 2015 jeszcze nie ma ale to jest na anglojęzycznej stronie to sobie przetłumaczcie tylko na tą stronę wejde

Gość gość
W tym rankingu jest 186 państw dzielą sie na kraj***ardzo wysoko rozwinięte 49 państw wysoko rozwinięte srednio rozwinięte słabo rozwinięte zajmiemy sie bardzo wysoko rozwiniętymi krajami zrobiłem zdjęcie tej strony internetowej napisze poniżej