Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwaga, troll zaklada tematy jak to w polsce dobrze

Polecane posty

Gość gość
Kurwa nie będzie tego rankingu treść została uznana za spam

Gość gość
Ale jest inne rozwiązanie zamieszczę link z tej strony jak mi sie uda a jak mi sie nie uda to wpiszcie sobie Poland i tam są załączniki do pkb ppp per capita do pkb nominal poczytajcie oraz tam ten ranking państw pod względem rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI kliknijcie tam gdzie pisze HDI very high 35 th

Gość gość
Bo polska jest krajem bardzo wysoko rozwiniętych na 35 miejscu na zobaczycie ile państw bardzo wysoko rozwiniętych i na ile państw wziętych w rankingu jak w necie wpuszecie Poland to wejdźcie na Wikipedia the free Encyclopedia

Gość gość
Odpiszcie proszę was o to i przeczytajcie wszystkie komentarze na pierwszej stronie oraz tu na drugiej stronie

Gość gość
Nie udało się zamieścić linka musicie wejść na tą stronę

Gość gość
I odpiszcie jak przeczytacie nie pamiętam jak się linka zamieszcza wy spróbujcie zapomniałem jak to się robi

Gość gość
a co teraz tak większości PO nie pasuje jeszcze nie dawno PIS był be jak to szybko można wami manipulować ślepi byliście nie widzieliście wcześniej co sie dzieje to ze jest kraj biedny to przez takich jak wy co przez lata jak pelikany łykaliście każde kłamstwo

Gość gość
Polska nie jest biednym krajem poczytaj te rankingi prosze cie przeczytasz to pogadamy

Gość gość
No wejdźcie na tamte strony podane powyżej a potem komentujcie i oglądnijcie sobie damy i wieśniaczki co w tv leci i zobaczycie biedę jak te wieśniaczki żyją i ile zarabiają zobaczycie biede

Gość gość
Dziś w niedziele na TTV damy i wieśniaczki lecą o 16:35 obejrzyjcie sobie

Gość gość
No koorfa jakis totalny poyeb :o

Gość gość
kurffa pracuje w aptece i widze jak ludzom jest dobrze szczególnie starszym kurffa normalnie sielanka

Gość gość
Zobacz program damy i wieśniaczki zobaczysz jak na Ukrainie się żyje

Gość brawo marszalek
Marszałek woj. lubelskiego wstrzymal oficjalne otwarcie mostu na Wiśle w Kamieniu.Ewa i przydu_pasy już szykowali się na piknik i wiec wyborczy,a tu niespodzianka,brawo panie marszałku:)

Gość gość
Skoro wam źle to napiszcie jak chcecie w Polsce żyć ile zarabiać jak mieszkać gdzie na wczasy jeździć i jaki transport ma być i wygląd kraju no napiszcie

Gość gość
A ja jestem przekonana o tym, że w PL jest powszechny dobrobyt. Każde centrum handlowe jest oblegane przez kupujących. Tysiące nowych domów w budowie a po ulicach śmigają najnowsze modele drogich samochodów. Jest dobrze.

Gość gość
Dla was zawsze w Polsce jest źle mamy wszystko to samo co na zachodzie lodówki pralki suszarki do włosów tostery mikrofalówki kuchenki gazowe telewizory plazmowe kina domowe telewizory Full HD Internet gdybyście go nie mieli to byście na tym forum nie pisali nikt z głodu nie umiera w marketach w biedronce w kauflandzie widzę jakie ludzie zakupy robią pełne koszyki w zakopanym pełno jest turystów coraz więcej osób kupuje nowe auta z salonu coraz więcej osób na wczasy do Tunezji lata macie smartfony tak nie żyje przeciętny człowiek w biednym kraju polska to bogaty kraj

Gość gość
I ps to że wy mało zarabiacie i ze wam nie wyszło to wasza wina albo jak nie pracujecie to wasza wina rząd nie ma z tym nic wspólnego wy tylko myślicie co złego to nie ja wszystkich wokoło obwiniacie a sami siebie nie zawsze łatwiej zrzucić winę na kogoś a to wy zawiniliście

Gość gość
I przemyślcie to bo wszystkich najłatwiej obwinić a siebie to już nie zawsze winy szukacie u innych a u siebie nigdy

Gość gość
Tak, to prawda. Ale jest problem: Polacy zarabiają za dużo a to powoduje wzrost cen i bezrobocie. Bo my pracodawcy nie możemy dokładać do tego interesu a najemni są pazerni że aż strach.

Gość złota wolność
Sprawa jest JASNA I PROSTA. Przyzwoity poziom kraju, to taki, gdy przeciętny obywatel o przeciętnych zdolnościach, z przeciętnym wykształceniem, bez szczególnych talentów, bez specjalistycznej wiedzy, bez drygu do biznesu, po prostu, taki ZWYKŁY CZŁOWIEK, może bez większych wysiłków, zabiegów otrzymać pracę na miarę jego możliwości fizycznych i intelektualnych (czyli tych przeciętnych) za, którą to pracę, otrzyma wynagrodzenie umożliwiające mu bezproblemowe opłacenie mieszkania, wyżywienia, nabycie powszechnie używanych produktów higieny, co jakiś czas ubrań, mebli, komputera, telewizora, samochodu (i jego utrzymanie) itp, oraz sfinansowania choćby skromnych wakacji, jakiegoś hobby i możliwość oszczędzania. Tak jest w krajach zachodnich (wiadomo o jakie kraje chodzi) od lat mniej więcej 60 minionego wieku. Ktokolwiek bredzi o wielkim sukcesie, ten kłamie i manipuluje faktami. Owszem, są dziedziny w Polsce, gdzie dokonał się postęp, czasem znaczny, ale wiele dziedzin, które wpływają na zamożność obywateli, leży odłogiem. Nie byłoby tej wielkiej emigracji za tą pracą i płacą, za które można GODNIE żyć, gdyby Polska odniosła ten, tak szeroko reklamowany przez elity III RP sukces. To one, te elity odniosły sukces. Im jest dobrze. I one kłamią, bo często ich osobisty sukces (ci wielcy biznesmeni a la nieżyjący Kulczyk, zwany jakże słusznie NACZELNYM PASEREM III RP) wynika z porażki milionów Polaków, którzy na skutek ich działalność stracili pracę, szansę na przyszłość we własnym kraju. Ci paserzy, aroganccy biznesmeni rodem ze służb specjalnych PRL, opłacają propagandystów, jak Lis, opłacają artystów, lepszych lub gorszych jak Karolak, ale też i całe stado bezmyślnych idiotów, którzy reklamują ich, jako autorytety, którzy reklamują III RP jako wielki sukces Polaków. To jest KŁAMSTWO. Głosując Polaku, pomyśl, kto temu kłamstwu służył od lat 8 i więcej, od 25 lat "złotej wolności", jak twierdził Komorowski? Kto przebierał się za liberałów gospodarczych, za zatroskanych losem biednych socjaldemokratów, tylko po to, by panować nad Polakami, celem utrzymania stanowisk w spółkach skarbu państwa, celem manipulowania ustawami, by okraść państwo i tak dalej i dalej... Zawsze musi być jakiś system. Rzecz w tym, aby było on rzetelny i uczciwy. Ja głosuję na PiS, chociaż i w innych ugrupowaniach widzę patriotów i ludzi uczciwych. Nie wszystkich i nie wszędzie.

Gość gomkoleć
To nie jest kłamstwo wszystko co oni mówią ma odzwierciedlenie w rzeczywistości też kiedyś nie wierzyłem zacząłem szukać w zagranicznych informacjach w niemieckich gazetach DER Spiegel die welt oglądałem jak byłem u ciotki w USA wszędzie pisze to samo co politycy mówią czyli to jest te informacje o Polsce to prawda bo jaki interes miałyby zagraniczne media i prasa by kłamać skoro to nie ich kraj wszędzie pisało że polska rozwija się najszybciej w UE z prędkością 3% rocznie tak było w 2014 w 2015 też jest liderem wzrostu z wzrostem 3,5% w 2016 ma wynieść 3,9 % i wszędzie piszą że polska to bogaty i wysoko rozwinięty kraj z powszechnym dobrobytem

Gość gość
I ps w Polsce w radiu oraz w telewizji mówią to samo co w zagranicznych mediach i prasie że polska to wysoko rozwinięty kraj że Polacy się bogacą i że mają wzrost PKB z prędkością 3% rocznie tylko wy tego nie widzicie

Gość mazurka91
gomkoleć - tak bo piszą przez pryzmat wielkich miast. u mnie w powiecie jest bezrobocie rzędu 30%. wszystko idzie w duże miasta. małe miasta i wsie wymierają, bo rządzący mają ich w d***e. przypominają sobie dopiero gdy nadchodzą wybory. mamią ich obietnicami, a potem odwracają się. i tak jest co 4 lata.

Gość gość
Sory za wpadke że pisałem i pisze z gościa a nie z mojej nazwy na pomarańczowym tle zapomniałem o tym i nie chciało mi sie w tej nazwie pisać ale nie obawiajcie sie nie jestem tym trollem który przez ostatnie dni pisze te tematy i je zakłada każdemu zdarza się wpadka tym gościem nie jestem ale czytałem jego komentarze w wielu kwestiach on ma dużo racji

Gość mazurka91
Poziom skrajnego ubóstwa w Polsce wzrósł w ciągu siedmiu lat z 5 do 7 procent." — powiedział dr hab. Ryszard Szarfenberg z Polskiego Komitetu Europejskiej Sieci Przeciwdziałania Ubóstwu. I naukowiec nie powiedział tego w jakimś pisowskim, zapyziałym niszowym programiku, lecz w telewizji TVN Biznes i Świat. x no i co łyse barany? Niemiec nie pojedzie na wioskę czy do miasteczka gdzieś do polski b czyli np. warmińsko-mazurskie. pojedzie do wielkopolski , mazowsza i poterm pisze w swojej gazecie jak Polska się rozwija. A wy łykacie tą papkę.

Gość gość
nie kompromituj sie idioto.nikt nie da się nabrać na twoje wypociny