Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LV

dziś klient uderzył mnie w twarz

Polecane posty

Gość LV

a mimo to nie potrafię wciąż z tym zerwać...kasa jest mi potrzebna,chcę z tym skończyć,a jednak...to jakieś silniejsze ode mnie. nie chcę już się z nim spotykać,a boję się że będzie nalegal.to było nasze drugie spotkanie,na pierwszym był normalny.

Gość gość
a ty ogloszenie dajesz ,agencja czy sponsoring?

Gość LV
długi czas jakoś o tym nie myślałam,bo minęło bardzo dużo czasu odkąd mi jakiś klient coś zrobił czy nawet oszukał ale znowu się zaczęłam bać tym bardziej że wiem że on jeszcze będzie do mnie wydzwanial o spotkanie...

Gość gość
moze facet lubi sado maso

Gość gość
Nie potępiam cię, choć może nie do końca rozumie . Współczuję ci bo marnujesz sobie życie. Kiedyś jak z tym nawet skończysz przeszłość będzie cie dopadać. Zawsze gdy będziesz szła w nowe miejsce gdzie sa ludzie będziesz bała sie że spotkasz byłego partnera. Gdy kogoś prawdziwe pokochasz będziesz bała sie aby sekrety z przeszłości nie wyszły na jaw

Gość LV
głównie ogłoszenia. jeśli klient chce jakieś elementy lekkiego sadomaso na które się zgadzam to po prostu omawiamy wcześniej takie kwestie i ja mówię na co się zgadzam,jestem na to gotowa...uderzył mnie tak,że chyba zrobi mi się limo.

Gość gość
patrz przez wizjer kto puka jak to znowu on to nie otwieraj ,nie otwieraj dresiarzom,mlodym ludziom itp tak widac miej wiecej

Gość LV
jak się tak zdarzy że będę miała faceta to nie będę go przecież oszukiwać,że prostytuuowalam się,wiem że będzie to ciężkie wyznanie,ale lepsze niż robienie z tego tajemnicy.

Gość LV
ale jest taki problem że ja u siebie nie przyjmuję klientów (nie bardzo moge),ja do nich jadę albo spotykamy się w hotelu...

Gość gość
Nie odbierJ od tego klienta, a jeśli zadzwoni z innego numeru, dziś nie pracujesz , masz urlop i tyle.

Gość gośćJaNiebije
Nieraz lepiej dac rabat.Ile bierzesz za full service?Z polykiem tez robisz?Sam lod ile kosztuje?Skad jestes?

Gość LV
@zbereznik najczęściej nie jestem najtrzezwiejsza na takich spotkaniach to raz a po drugie robię to już od 10lat(z przerwami),w jakimś tam stopniu się dostosowalam.

Gość gość
wybacz dzifko ale jak ktos placi to wymaga, klient kupuje Cie na godz lub wiecej w calosci i moze zrobic z Toba co chce. Jestes towarem jak paczka chipsow

Gość LV
@gośćJaNiebije jaki rabat i w jakim celu?ja biorę max 160 za godzinę...

Gość gość
Mnie podnieca bicie kobiet podczas seksu, ja bym cię zdzielił po pysku i kazał połknąć spermę.

Gość LV
@zbereznik 26lat,liczę od momentu kiedy pierwszy raz to zrobiłam,dla prochow.no i jak pisałam to nie jest tak że 10lat ciągiem też ale jednak sporo tego jest. wyobraź sobie że nie,nie może robić co tylko chce. w takich sytuacjach po prostu żałuję że nie mogę tego zgłosić na policję czy coś,parę raz w przeszłości nie raz zostałam dotkliwiej znacznie niż dziś pobita,ale jestem trochę roztrzesiona no bo jednak myślałam że takie okresy to mam już za soba.

wiesz ja cie nie chce osadzac czy krytykowac ale masz 26 lat, moglabys miec normalnego chlopaka i ukladac sobie zycie...

Gość gość
ujowe prowo, widac ze autor/ka tematu nie blyska intelektem

Gość LV
to nie jest prowo,od dłuższego czasu czasem tu coś o sobie piszę,wystarczy poszukać trochę i się wam posklada po trochu historia mojego życia.

Gość LV
pewnie i bym mogła mieć normalne życie z tym,ze ja jestem uzależniona jestem narkomanka,mam problem z alkoholem właściwie też,rzucilam terapię i znowu myślę o nowej,o odwyku też,choć raz byłam w ośrodku i wróciłam do tego...

Gość gość
wyobraź sobie że nie,nie może robić co tylko chce. jestes qrwa, worem na sperme, sprzedajesz swoje cialo a wiec moze z nim zrobic co tylko chce

Gość gość
Skad jestes?Jestem tolerancyjny i nigdy bym cie kwiatuszku nieuderzyl.160zl/h tyle bys zarabiala ze ja bym sie zajol gotowaniem i sprzataniem a ty puki mloda i zdatna uciulalabys kase na nasza przyszlosc,ja bylbym skarbnikiem.Oczywiscie nieosadzam cie cifko.Robisz co robisz.

Gość gość
Jak chcesz sam zostań prostytutką, a lv będzie skarbnikiem kwiatuszku

Gość gość
A w zyciu bym cie niedymal,jeszcze cpuna,fujjj,zero szacunku masz dla siebie skoro walisz prochy a beczysz tu ze cie jakis gargamel jepnol,moze zobaczyl twoje rany po igle i sie przestraszyl ze syfu(hiv) dostanie?

Gość gość
1:32 Ty tez mozesz zostac moja cifkom jesli chcesz to wtedy bedzie 2x160/h Tak szybko bysmy sie dorobili na przyszlosc.Potrafie gotowac to glodne byscie niechodzily no i kochalbym was za wasze poswiecenie.