Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LV

dziś klient uderzył mnie w twarz

Polecane posty

Gość gość
160 zl o fakkk to wole isc na dyske z kolezankami,postawic im wejscie kilka piwek i mam roochanko zapewnione ile chce i jak chce i nie z narkokulwa...

Gość gość
Ty to możesz mnie w lakierki pocałować, mam faceta i nie marzy mu sie kariera alfonsa jaktobie. Zaprzęgnij sobie ukrainki, dla nich będziesz kimś. Tylko kup słownik najpierw

Gość gość
Jakie forum tacy inteligenci biznesowi

Gość gość
Niemarzy mu sie kariera alfonsa bo on sam jest cifkom.Sprytnie to wyliczyliscie 2x160zl......tylko ciekawe czy ty mu czy on tobie obciaga cifki.zarazy ze wschodu niebiore.

Gość gość
Człowieku, jak ty książke przychodów i rozchodów , tak będziesz prowadził, jak tu poszesz.... To twoja kariera alfa szybciej się skończy, niż zacznie. Gimnazjum masz chociaż skończone ?

Gość LV
ktoś tam coś pisał,że się przestraszył ten facet,ze mam hiv...otóż na pierwszym spotkaniu widzial moje aktualne badania bo jak ktoś chce to mu je pokazuje i nie jestem na nic chora,ani żadnych ran po iglach też nie mam...zresztą ciekawe macie wytlumaczenie na pobicie.

Gość gość
Kulfa mac chlopy i cifki,chcialem pomoc mym dobrym sercem tym cifkom i im gotowac,skoro juz daja ile wlezie to chociaz niech dobrego kucharza maja w chalpie.Kochalbym te cifki i podnosil na duchu gdy maja slabsze dni w ilosci klientow.Niedosc ze czlowiek chce cifkom pomoc to jeszcze cifki czlowieka zjebi/ommmm

Gość gość
Nie wiem gdzie ty widzisz d****** ale odstaw alko

Gość gośćKpina
Haha te wasze ksiazeczki zdrowia.raz widzialem jak ruska nieznajaca polskiego pokazala klientowi karte zdrowia tylko szkoda ze to byla karta szpitalna 55-letniej babci.kpina.