Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Monitoring w mieszkaniu

Polecane posty

Gość gość

Kilka razy na parkingu przed blokiem ktoś zarysował mi auto. Zakupiłem rejestrator z czterema kamerkami. jedną właśnie zamontowałem w oknie na swoje auto, drugą przy w drzwiach od mieszkania , taki wizjer dla wygody żeby widać kto do mnie dzwoni. Na pozostałe dwie nie miałem pomysłu, ale potem zamontowałem jedna w łazience a drugą w pokoju który wynajmuję dla studentek. Czy wystarczy że nakleiłem koło drzwi wejściowych (niedaleko tej kamerki w drzwiach)naklejki "lokal monitorowany". Nie muszę chyba szczegółowo informować dziewczyny o każdej kamerce.

Gość gość
Ile dales kasy za sprzecik?moze linka podeslij gdzie kupowales?Dzieki, Niewydaje mi sie ze kamerka w lazience to dobry pomysl lub u studentki w pokoju chyba ze sie zgodza lub nieprzeszkadza im to.

Gość gość
To były zakupy w stacjonarnych sklepach. O kamerce w łazience i pokoju nie wiedzą. Uważam że wystarczy ta naklejka na przedpokoju.

Gość gość
na dobrą sprawę w swoim domu możesz wszystko. jedynie nie możesz upublicznić. inna sprawa że jak wynajmujesz na legalu to już nie jest wolnoć tomku w swoim domku

Gość gość
A jak poradziłeś sobie z parowaniem kamerki w łazience?

Gość gość
Prowo jak chuj

Gość gość
O mój temacik! Myślałem, że go usunęli. Żadne prowo fajne te panienki jedna przyprowadza faceta jak ta druga jest na zajęciach i pieprzą się jak króliki najczęściej od tyłu i 6/9 czasem robią to na łóżku tej drugiej i dobrze nie widać. Ta druga monika to raczej typ kujona ale kilka razy widziałem jak się masturbowala w łazience

Gość gość
Jeeee

Gość gość
Szkoda, że można odtworzyć tylko do 12 godz chyba kupię większy dysk

Gość gość
A poten sie obudziles

Gość gość
Mi nagrywa tylko jak wykryje jakiś ******* nie tylko ostatnie 12 godzin niczego.

Gość gość
Jak wykryje jakieś ruszanie

Gość gość
Miałem podobnie ktoś rysował mi auto i kupiłem kamerę z wykryciem ruchu.Przyszedł SMS i biegne k***a z pracy aby dojechać gościa ale nic huja nie ma a z pracy mam tylko 5 minut.Wpadam do domu sprawdzić rejestrator a tam kruwa dwóch facetów posuwa moją żonę.Okazała się że kura jeszcze im za to płaci a te huje rysyją mi auto

Gość gość
Mój tata ma jakoś podgląd mojej kamerki z laptopa na swoim stacjonarnym kompie. Jak można mu to wyłączyć?

Gość gość
wrzuc pare filmikow to nas przekonasz

Gość gość
Nie mam filmów. Nie chodzi mi raczej o kamerkę, ale pewnie ma podgląd jej jakoś. Chodzi mi że wie co robię w danej chwili na kompie, wie np ze siedzę na fb , albo gram w coś, mimo ze mu mówię że się uczę wtedy. Powiedział mi kiedyś co dokładnie robiłam zamiast nauki.

Gość gość
zrób format XD

Gość kotok
Ja myślę nad czymś innym http://www.spypc.pl/ - jest to monitoring komputera. Chcę sprawdzić czy moje podejrzenia w stosunku do męża są prawdziwe. Taki szpieg na komputer pozwoli mi sprawdzić co mój mąż robi w sieci. A przy okazji sprawdzę na które strony dzieci wchodzą gdy ja w pracy jestem ;)