Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś pojmuje kobiety spod znaku ryby?

Polecane posty

Gość gość
Mój mąż może Ci doradzić ;)

Gość gość
Rybki to tylko takie niepozorne ciche wody. Kiedy już uda ci się taką uwieść to możesz ją zerżnąć jak dziwkę na wszystkie sposoby a ona będzie błagać o więcej. Sprawdzone und potwierdzone.

Gość gość
Nie wszystkie są dobre w łóżku. Ale moja żona ma z******ty temperament i jest zboczona na maksa co mi bardzo odpowiada.

Gość gość
moja żona też rybka i jest genialna w te klocki ;)

Gość gość
a moja niestety tylko w necie się przechwala, a tak naprawdę kloc z niej w łóżku, co innego inne znaki zodiaku. sprawdzone und potwierdzone :classic_cool: ryby są zimne jak ich muliste dno :classic_cool:

Gość gość
Gdy mężczyzna umie rozpalić kobietę to ona nie będzie mu dłużna. Oziembłość, małe libido to rzadkie przypadki.

Gość gość
Ryby w mojej rodzinie to rzeczywiście zimne ryby. Wszystkie kogoś miały, ale później i tak były same. Nie lubią seksu i najczęściej są słabe w łóżku.

Gość gość
przeleciałes wszystkie ryby z rodziny? :D

Gość gość
Ja nawet specjalnie nie musze jej rozpalać bo ciągle ma ochotę, jest niewyżyta. Trochę to moja zasługa bo robiłem jej wyjątkowo dobrze i teraz zawsze tego chce. Nigdy nie zdarzyło się żeby mi odmówiła, nawet jak jest czymś zajęta zostawia to. Szybki zapłon.

Gość gość
11.52 To jest odpowiedz.. Jak facet potrafi rozpalić zmysły kobiety to najtwardszy głaz będzie boginią sexu Sprawdzone und potwierdzone :classic_cool: Mnie tak facet kręcił..a jestem rybą...ze bym go...no nie wiem co :p Ale to chyba zdarza się rzadko.

Gość gość
Ludzie, świat = to nie tylko seks.. Chodzi o cos wiecej.. Mozna przejrzeć w internecie o takich kobietach, osobiście mnie fascynuja pod jakimś dziwnym względem zatem: 1. czy zawsze są takie tajemnicze, zmienne, niestałe? 2. czy potrafią na prawdę odgadywać prawdę w związku? 3. czy są płochliwe (jak to ryby;-), ciągle uciekają, nagle zrywają kontakt, potem wracają lub nie, dlaczego? to znaczy że zrywają na zawsze, czy to jakaś gra czy co? 4. czy przywiązują się do jednego związku, czy tylko ciągle czegoś szukają, nie mają stałych uczuć, to po co im faceci? da ktoś radę to naświetlić, bo pewnie się przyda nie jednemu/jednej patrząc po wątkach w necie

Gość gość
Ryby ogólnie rzecz biorąc często zmieniają znajomych i zrywają znajomości ale tylko wtedy gdy druga osoba nie jest zainteresowana kontynuacją znajomości. Więc jeśli bardzo ci zależy to sam ją odnów bo ona raczej nie wyjdzie z inicjatywą. Ryby raczej nie pchają się tam gdzie nie są mile widziane albo chociaż odczuwają że coś jest nie tak.

Moja rybka miała problem z rzeczywistością, niby chodziła twardo po ziemi bo rozkręciła wlasny biznes ale z drugiej strony była oderwana od świata, bała sie żyć. Też byla bardzo zboczona, lubiła mi lizac tylek choc jej nieprosiłem

Gość gość
Jeśli zaś chodzi o związki to jak się już raz mocno zakochają to trudno im się odkochać. Raczej nie wchodzą w związki z osobami do których nic nie czują. Dla nich lepiej jest być samej niż męczyć się z kimś do kogo nic się nie czuje.

Gość gość
1. nie zawsze, ale to dotyczy każdego znaku zodiaku - ta odpowiedź jest od 1-4. Wszystko zależy od CZŁOWIEKA, środowiska w jakim się wychował, nabytych w nim wzorców, wychowania, genów, nawyków, nałogów i zboczeń. Chcę powiedzieć, że to nie znaki zodiaku, a ludzie decydują o tym, kim są. Nie ma to nic wspólnego ze znakami zodiaku. Gdyby tak było, wszystkie np. raki jakie znam, byłyby ludźmi rodzinnymi, ceniącymi domowe ognisko, byłyby prawdomówne, i posiadały rozliczne pozytywne cechy. Niestety, biorąc pod uwagę życie, nie horoskop tych raków, ich nałogi, przywary i brak jakichkolwiek wzorców postępowania, przegrają zawsze z tym, kim naprawdę są, jakimi ludźmi są. Kobiety i mężczyźni więc niezależnie spod jakich są znaków często przypominają raczej żabę niż to, kim naprawdę są. I to by było na tyle. 🖐️

Gość gość
Rybki szukają ideału chociaż same nawet nie wiedzą jaki on ma dla nich być a to dlatego że one strasznie zmienne są (tak jak w znaku jedna płynie w jedną druga w drugą stronę), popełnisz jakąś gafę, czymś ją urazisz albo chociaż przypomni sobie jak karygodnie zachowałeś się w przeszłości i już jesteś na straconej pozycji. One potrzebują nieskazitelnych facetów co znaczy tylko tyle że nie istnieje dla nich facet.

Gość gość
Ryba to ja,odpowiem Ci na twoje pytania.Odpowiadam za siebie a nie za wszystkie ryby. 1. czy zawsze są takie tajemnicze, zmienne, niestałe?Jestem niestała w uczuciach,nawet te najgoretsze u mnie minęły.Faceta uzywam tak jak na daną chwile tego potrzebuję.KAZDEGO.Tajemnicza?Osobiscie lubie kawe na ławe a wiec wole kiedy facet mi powie: chcialbym isc z toba do lozka co Ty na to?Niz:uwielbiam blask twoich oczu przy swietle ksienzyca. 2. czy potrafią na prawdę odgadywać prawdę w związku?Prawda nie istnieje bo jest wzgledna.Im lepszy adwokat tym mniej prawdy. 3. czy są płochliwe (jak to rybyoczko.gif , ciągle uciekają, nagle zrywają kontakt, potem wracają lub nie, dlaczego? to znaczy że zrywają na zawsze, czy to jakaś gra czy co? Nie jestem plochliwa;)Czy sie bawie?Jesli mam ku temu powody i ochote to jestem mistrzem. 4. czy przywiązują się do jednego związku- Tak.czy tylko ciągle czegoś szukają-Tak i Nie...zalezy na co mam ochote i czego pragne na daną chwilę. nie mają stałych uczuć,( nie ma czegos takiego jak stale uczucia,wszystko się kiedys wypala) to po co im faceci? Zgadni j:)

Gość gość
12.54 Dobrze, że zaznaczyłaś swoją odpowiedź jako tylko swoją :) są różne rybki i ich odpowiedzi byłyby tak różne, jak i one same. Są tacy, co je pojmują i tacy, którzy nigdy nie pojmą. I dobrze. ;)

Gość gość
Jak ogarną swoje schizy to nawet da się żyć. Inaczej partner niech zaklepie sobie wizyty u psychiatry bo będzie bardziej chory niż ona.

Gość gość
jezęli mówimy tu o "znaku", to chodzi przecież o ogólne cechy psychologiczne (tak nazywane) osób, a nie jakis wpływ planet czy cos takiego (nie jestesmy astronautami przeciez;-) mnie akurat na prawdę fascynują takie kobiety, w sumie ciężko sobie wyobrazić inną ALE na prawdę nie pojmuje, po co tworzą tyle niepotrzebnych rzeczy, komplikacji itd (wiem, bo to kobiety..). Ryby szczególnie najwiecej mieszają nawet najprostsze rzeczy (rozumiem ze sie obawiaja czegos, jako osoby wyjatkowo wrażliwe), ale nie bez przesady. Wszyscy jestesmy ludzmi i jak mamy zrozumiec kogos kto na jakis czas (lub w ogole) jest malo dostepny, a nawet ignoruje innych (jak na filmie u góry) Nie wiem po co to robić? nie lepiej być po prostu szczerym, prostym i nie kombinować..? uczucia w gruncie rzeczy nie są aż tak złożone

Gość gość
jeżeli mówimy tu oczywiści o "znaku", to chodzi przecież o ogólne cechy psychologiczne (tak nazywane) osób, a nie jakis wpływ planet czy cos takiego (nie jestesmy astronautami przeciez;-) mnie akurat na prawdę fascynują takie kobiety, w sumie ciężko sobie wyobrazić inną ALE na prawdę nie pojmuje, po co tworzą tyle niepotrzebnych rzeczy, komplikacji itd (wiem, bo to kobiety..). Ryby szczególnie najwiecej mieszają nawet najprostsze rzeczy (rozumiem ze sie obawiaja czegos, jako osoby wyjatkowo wrażliwe), ale nie bez przesady. Wszyscy jestesmy ludzmi i jak mamy zrozumiec kogos kto na jakis czas (lub w ogole) jest malo dostepny, a nawet ignoruje innych (jak na filmie u góry) Nie wiem po co to robić? nie lepiej być po prostu szczerym, prostym i nie kombinować..? uczucia w gruncie rzeczy nie są aż tak złożone

Gość gość
Ryby wszystko komplikują bo jak zauważyłeś są one bardzo wrażliwe więc łatwiej je zranić. Dlatego wolę one na zapas się chronić i nie dopuszczać innych do siebie niż samej zostać olaną.

Gość gość
to akurat jest logiczne, ale nie ma sensu że one niemal ślepo idą znacznie dalej, bojąc się WSZYSTKIEGO prawie. Nie ma to sensu, bo obiektywnie więcej tracą niż zyskują. Przecież jeżeli ktoś decyduje się na lokowanie uczuć w tak trudnych okolicznościach to i tak więcej traci i sie naraża. Do tego w pewnym momencie po prostu nie ma pojęcia o co moze jej chodzić, bo skąd ma to wiedzieć? nie wszyscy mają rybią intuicję, a faceci w ogóle w tych sprawach..

Gość gość
Ale może te rybki które spotkałeś po prostu miały na ciebie wyj****e a ty sobie teraz wmawiasz tylko że one takie niezdecydowane i olały cię bo za bardzo im zależało :P.

Gość gość
mam jeszcze cytat z internetu, takiej ryby;-) Wchodzimy w uczucia (generalnie) chłodno, gdy sie poznajemy, ale gdy zaczniemy naprawdę lubić jesteśmy nieśmiałe i nerwowe, (brzmi bardzo złe), ale ryby są marzycielami, tak naprawdę nie szukają na siłę faceta, ale mamy nadzieję, że jeśli on nas lubi powróci i będzie w końcu z nami [co za logika !!!! kto to wymyślił??? ]. Tak, ponieważ jesteśmy zbyt nieśmiałe, aby powiedzieć z góry, jak się czujemy, po prostu marzę o tym i mam nadzieję złapać się i żebyś to ty wykonał ruch...

Gość gość
do tego z 13:55 problem w tym, że one tak robią generalnie, a nie dotyczy to konkretnego przypadku jakiegoś faceta tu i teraz Ryby dajcie znać jak to z Wami, tu akwarium ;-)

Gość gość
o nie...jam jest ryba i jam jest smiala:P Jak bede chciala cos zrobic i cos powiedziec to nie ma sily ktora mnie przed tym zatrzyma.Wasze teorie sa tyle warte co te horoskopy w gazetach.Kopernik tez ryba i Einstein tez jakos nie wierze,zeby oni byli tacy jak ich opisujecie. Dalam znac po raz drugi .12.54 to tez ja. uciekam. pozdrawiam. FloNdra.

Gość gość
Nie lubią mówić o sobie, nie lubią być w centrum uwagi, płochliwe, wrażliwe a czasem przewrażliwione, rozsądne i głupiutkie, marzycielki ale i twardo stąpają po ziemi, słabe i niewytrwałe, nie idą po trupach do celu, łatwo się poddają

Gość gość
brzydzą się kłamstwem!