Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś pojmuje kobiety spod znaku ryby?

Polecane posty

Gość gość
ale z drugiej strony cięzko sobie inną wyobrazić, fakt łatwo nie jest. Są też zalety, żadna inna nie daje tyle co ona i nic nie trzeba przy niej udawać, zresztą generalnie udawanie czegokolwiek przy takich dziewczynach nie ma żadnego sensu (ci co mają kontakt z tym zjawiskiem, wiedzą o czym piszę ;-)

Gość gość
OTO Rybie sekrety ;-) www.fotoszok.pl/upload/a38b6aac.png kiedy się gniewają i w ogóle: www.fotoszok.pl/upload/4c62717a.jpg

Gość gość
OTO Rybie sekrety ;-) www.fotoszok.pl/upload/a38b6aac.png kiedy się gniewają i w ogóle: www.fotoszok.pl/upload/4c62717a.jpg

ja tez jestem ryba tak ryby to dusze genialne ale w roznych dziedzinach ludzie nie badzcie tak dziecinni i po znakach zodiaku zwalacie wszystkich do jednego wora mam 29 lat i juz powoli koncze kariere pilkarska ze wzgledu na wiek cale zycie na sportowo nigdy nie bylo lekko wszystko robilem na maxa pod prad nie wierzcie w to co to niektorzy idioci tu pisza ze ryby sa takie a takie bede bronic ryb bo oni chca z was zrobic dno pozdrawiam lece na silownie ehh