Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

za duzo gadam

Polecane posty

Gość gość
A gdzie wyczytales ,ze kobieta w tym wieku mniej sie przywiazuje do facetow? Starsze kobiety,to sa jakies kosmitki,ktore nie szukaja bliskosci i uczuc? Z takim dojrzalym podejsciem jakie prezentujesz szukaj dla siebie 20 letniej siusiumajtki.

Gość Kallina 13
Ja mam 46 lat,niedawno poznalam kogoś młodszego o kilkanaście. Bardzo atrakcyjny mężczyzna, zastanawiam się jednak czy jest sens pchać się w coś takiego.

Gość Kallina 13
Tyle, że podsluchałem jeo rozmowe z kumplem przez telefon , smiał sie i rzucił "wiesz, na starej p i c z y młody k******** ćwiczy" :(

Gość gość
jak ma kase to pewnie ze tak, raz na jakis czas ja "pykniesz" dostaniesz kieszonkowe i bedziesz mogl sie bawic z mlodszymi bez granic

Gość gość
Jestes niedojrzalym d.u.p.k.i.e.m,ktory chce zjesc ciastko i je miec. Wykorzystac skoro mozna,bo czemu nie. Abstrahuje od motywow kobiety,pisze o twoim podejsciu

Gość gość
gosc 12.45 jesli to bylo do mnie, to kobiety tak robia od wiekow i dobrze sie z tym czuja, wiec czemu ma tak nie zrobic facet usprawiedliwi to slowem "kocha" i wszystko gra:) Do autora jesli Ty masz jej jeszcze placic za cokolwiek do daj spokoj, szkoda czasu na stare prochno niech szuka kogos w swoim wieku

Gość Kallina 13
Podszywaczu, ales ty (z małej litery)głupi i prymitywny

Smarkacz napalił się na właścicielkę mieszkania :P i plecie banialuki :P. x Normalni ludzie mają uczucia, więc jeśli rzeczywiście miałaby coś z Tobą wspólnego, to przywiąże się do Ciebie. x A jak (w co nie wierzę :P ) będzie jej z Tobą dobrze, to będzie zazdrosna. x Ty dziecko jeszcze nie wiesz: co może zrobić dojrzała, zazdrosna lub porzucona kobieta. Przy takiej Freddy Krueger, to przytulanka dla małych dzieci :P :P :P.

Brunetos244 : dawno zauważyłem, że inteligencją nie grzeszysz, ale nawet dziecko w piaskownicy wie, że zazdrość nie musi wynikać z miłości. A zazdrosna baba, to zawsze kłopoty.

Gość gość
Myśle że mogłbyś mieć z nią problem. Co zrobisz jak sie w tobie zakocha? Powiesz jej że uprawiałeś z nią seks bo widziałeś że jest niedowartościowana. Oj Brunetos zastanów sie czy warto.

Gość gość
Bedziesz miał problem jak bedzie chciała mieć cię na wyłączność. Pamietaj przy jednej dziurze i kot zdechnie.

Gość gość
ja mam 52 a mój gówniarz 33 na razie mnie jeszcze nie denerwuje niech dokończy mi remont to jak bedzie grzeczny na trochę zostanie a jak nie to walizka i niech wraca do siebie :)

Myślę, że to ona cię bardziej wykorzysta w wiadomym celu, będzie miała młodego zdrowego faceta który nie tylko będzie jej płacił ale też ją zaspokajał. Wątpię żeby 50 latka zakochała się w takim gówniarzu prędzej potraktuje cię jak zabawkę i dowartościuje się dzięki tobie . Nie wykluczone że będzie problem jak byś chciał inne laski sprowadzać może być zazdrosna, chyba że się od razu dogadacie że będziecie tylko sex-friend