Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aspirator katarek warto?

Polecane posty

Gość gość

Moja 7 tyg.corka ma katar i mokry kaszel. Frida sciaha, ale slychac, ze mozna by wiecej. Prosze o opinie o "katarku".

Gość gość
Katarek jest genialny. Ustawiam na odkurzaczu moc ssania na połowę i wszystko wyciąga :) Nie żałuję ani jednego grosza wydanego na to cudo! :)

Gość gość
Potwierdzam! Jest genialny!

Gość gość
Dziekuje. Jade kupic. W bdg kosztuje 37 pln ;)

Gość gość
To jest rewelacja. Tylko moc ssania w odkurzaczu trzeba odpowiednia nastawic, ja mam troche mniej niz polowa. Syn ma 2,5 roku, uczy sie dmuchac nos, ale przy katarze nadal jest niezastapiony.

Gość gość
Moj odkurzacz ma dwa przyciskk. On/off i zwijacz kabla. Regulacja niby jakas kratka na rurze. Moc 1400. Sama nie wiem czy jest sens.

Gość gość
Najlepsza rzecz jaka kupiłam bedac w ciazy. bez niego oskrzela po dniu kataru ! Polecam chocby i 100zł kosztował . a teraz coraz tansze sa

Gość gość
Każdy odkurzacz ma regulację. Jak nie masz opcji regulacji przez przyciski, to zwyczajnie na rurze masz możliwość otworzenie, przesunięcia takiej malutkiej klapki. Mam nadzieję, że dobrze to wytłumczyłam:). I też działa super.

Gość TereskaMazurek

Powiem szczerze, u mnie się sprawdził bardzo dobrze taki aspirator:
http://haxe.pl/component/ssproducts/product/2 718-aspirator-do-nosa-elektryczny-bez-kupowania-dodatkowych- koncowek.html#1 -opis jest bardzo praktyczny , dobrze ściąga wydzielinę. ułatwia nam wychodzenie z choroby.