Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackpearl74

przekaska serowa Cheese Snack

Polecane posty

Chciałam polecić Cheese snack, bogate w wapń i białko - przekąska zamiast słodyczy dla naszych dzieciaków zarówno tych starszych jak i młodszych pociech. Świetnie sprawdza się na spacerach, kiedy głód dopadnie nasze szkraby. Zawsze można na spacer wziąć do torebki, nie zajmuje dużo miejsca i nie jest ciężki jak np kanapka. To jest jakaś alternatywa dla drożdżówek czy innych niezbyt zdrowych przekąsek. Co wy sadzicie na temat tej przekąski? Jako również sprawdza się rewelacyjnie do sałatek i kanapek rewelacyjny smak

Gość paulina100ww
witajcie, też testuje przekąskę cheese snack i muszę wam powiedzieć że jest świetna, są do wyboru 2 warianty - original i ketchup, osobiście wolę original jest lepsza w smaku ale na tę o smaku ketchupu nie narzekam, polecam wszystkim spróbowanie i przekonanie się samemu jakie są dobre

Gość arkadius171
Super rozwiązanie , taka przekąska , dziecko może je wszędzie z sobą zabrać , tym bardziej że bardzo smakuje , oraz sposób jak można poodrywać kawałki i się podzielić wprowadza radość . Można je przekąsić w szybki sposób podczas zabawy , bez zbędnego odciągania od niej z czym zawsze był problem , a teraz świetnie się bawi oraz serowego paluszka z smakiem przegryza:)Przede wszystkim jest bardzo bogata w potrzebne składniki takie jak wapno i białko ,tworząc tę przekąskę nie tylko smaczną ale i pożywną polecam.

Gość arkadius171
Super rozwiązanie , taka przekąska , dziecko może je wszędzie z sobą zabrać , tym bardziej że bardzo smakuje , oraz sposób jak można poodrywać kawałki i się podzielić wprowadza radość . Można je przekąsić w szybki sposób podczas zabawy , bez zbędnego odciągania od niej z czym zawsze był problem , a teraz świetnie się bawi oraz serowego paluszka z smakiem przegryzausmiech.gif Przede wszystkim jest bardzo bogata w potrzebne składniki takie jak wapno i białko ,tworząc tę przekąskę nie tylko smaczną ale i pożywną polecam.

Bardzo lubię Cheese Snack,ponieważ jest pełnowartościową i zdrową przekąską.Paluszki Zott są świetnym źródłem wapnia.Polecam na drugie śniadanie dla dziecka do szkoły lub też do pracy!Doskonała alternatywa dla słodkich,niezdrowych przekąsek.Polecam i smacznego życzę!

Gość aber11
Wypróbowałam wraz z rodzinką obie wersje Zott Cheese Snack. Mnie i mężowi bardziej odpowiada wersja Original, w smaku przypominająca nieco mozzarellę, natomiast dzieci wolą wariant Ketchup. Podobne odczucia panują wśród znajomych. Rodzice chwalą dobry skład produktu. W ich ocenie paluszki są idealne do podgryzania między posiłkami i stanowią pożywną, wartościową przekąskę dla pociech. Dzieciom podobają się kolorowe opakowania Cheese Snacs oraz możliwość rwania paluszków na podłużne kawałki. Odpowiada im łagodny, mleczny smak i apetyczny zapach. Jako smaczniejszą wskazują wersję keczupową, ponoć nieco słodszą.

Gość agusieczek_xd
Cheese Snack pyszna serowa przekąska w dwóch smakach naturalnym i ketchupowy. Dzieciom przypadły najlepiej te naturalne są pyszne w smaku dzieci łączą przy tym zabawę z serową ucztą . Cheese Snack nadają się również do potraw na ciepło do parówek zawiniętych w naleśnik i zapieczonych pod serową przekąską. Gorąco polecam wasze dzieciaki i wy musicie koniecznie spróbować .

Gość MrsRose
Przekąski umieszczone są w foliowych torebkach z ładną, kolorową szatą graficzną, która z pewnością zwróci uwagę każdego dziecka, na opakowaniu mamy zieloną trawkę, niebo, słoneczko przypominające ser żółty, a na pierwszym planie umieszczony jest wesoły tygrys trzymający paluszek serowy :). W opakowaniu znajdują się cztery, dość grube serowe paluszki i każdy z nich zapakowany jest w oddzielną foliową osłonkę. Tutaj mamy kolejną niespodziankę, ponieważ każdy serek ma inny obrazek, co po raz kolejny przykuje uwagę malucha. Osłonki są nacięte u góry tak by można było je otworzyć bez stosowania nożyczek i wycisnąć serek nie dotykając go rękami, jest to bardzo higieniczne i wygodne. Jeśli chodzi o smak, przypominają troszkę ser mozarella lub serek topiony, wersja z ketchupem ma lekko pomidorowy posmak, nie są one słone i muszę przyznać że bardzo zasmakowały mojemu synowi na czym mi szczególnie zależało, gdyż jest niejadkiem :). Konsystencja serków jest odpowiednia, przypomina miękki ser żółty, produkt dobrze wyciska się z opakowania, nie topi i nie rozwarstwia się. Przekąska jest stworzona z myślą o dzieciach, a szczególnie o ich drugim śniadaniu i muszę przyznać, że serki są bardzo sycące, po zjedzeniu dwóch takich pałeczek czuję się pełna. Serki nie zawierają sztucznych barwników i konserwantów, w 100 g produktu znajdziemy 400 mg wapnia i 22 g białka, więc na pewno taki serek jest lepszą i zdrowszą przekąską dla dziecka niż słodycze. Podsumowując, przekąski ładnie się prezentują, są smaczne, wygodne w użyciu, myślę że to fajna opcja na drugie śniadanie dla dzieci i dorosłych :).

Gość anna aniol
Ja z czystym sumieniem polecam cheese snack zarówno jako przekąskę samą w sobie jak i dodatek np do zapiekanek, tostów czy sałatek. Poza smakiem bardzo fajne jest to, że paluszki serowe są pakowane w pojedyncze opakowania. Dzieki temu można je wziąć ze sobą wszędzie i zjeść w każdej chwili.

Gość arkadius171
Polecam przekąskę serową Cheese Snack , jest to super pomysł na przekąskę w podróż bądź dla dzieci podczas zabawy , lub spaceru . Są pakowane hermetycznie w opakowania pojedyncze więc bardzo duży plus za to , tworząc ją podręczną która wszędzie można schować . Dodatkowy plus to że serki fajnie się rozrywają co daje dodatkową frajdę dzieciom , i lubią tak rozrywać i podjadać sobie . Dodam że smak jak dla mnie nie jest odpowiedni , ale dziecią bardzo smakuje, więc dla tego bardzo polecam , tym bardziej że produkt jest pewnie pod tę grupę kierowany . Za wygodę , i że dzieciom smakują dostarczając im zabawy pod czas jedzenia polecam!

Gość gość
:o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o WON ze spamem tego góoóóówna!!! :o :o :o

Gość ardnaskela4
Ja rownież polecam paluszki Cheese Snack to smaczna, zdrowa i pozywna przekąska serowa dla dzieci i dorosłych nie zawiera sztucznych barwników i konserwantow,Jest w dwóch wariantach smaku-original ser i ketchup,synek uwielbia serowe a ja ketchupowe.każdy paluszek osobno zapakowany, super sprawa do torebki i na zawołanie jest przekąska

Gość AfraAluska
Hej, też miałam okazję spróbować przekąskę Cheese Snack. Mi smakuje, choć jakiegoś wielkiego szału nie robi - zdecydowanie lepsza jest nie sama, ale jako dodatek do czegoś. Sama jest dobra, ale nawet tak nieduże pałeczki to troszkę za dużo. W rodzinie i wśród znajomych opinie są bardzo różne - zaczynając od tego, że smakuj***ardzo, a kończąc na tym, że niektórzy twierdzą, że się nie nadaje do jedzenia. Więc każdy musi po prostu spróbować sam i sprawdzić, czy wpasowuje się w jego gusta smakowe :-)

Gość Anna Kurowska
I my mieliśmy okazję wspólnego testowania z dziećmi serowych przekąsek Cheese Snack. Najpierw przestudiowałam skład (oczywiście byłam przekonana, że to kolejne chemiczne cudo). Wielki plus za brak konserwantów i składników chemicznych. Mając w domu dwójkę dzieci sądziłam, że opinie o ich smaku będą podzielone i tak właśnie się stało. Młodszy bardziej polubił smak Original. Starszy syn (niejadek) ku mojemu zdziwieniu zajadał oba smaki z wielkim smakiem. Smak Original jest delikatny i śmietankowy zaś smak Ketchup wraz z nutą śmietankowego smaku niesie ze sobą lubianego przez dzieci posmaku ketchupu. To niewiarygodne jak w prosty sposób można dostarczyć małemu organizmowi zaopatrzenie w składniki mineralne i odżywcze. Ja ze swojej strony szczerze polecam serowe przekąski Cheese Snack. #‎CheeseSnack‬ ‪#‎TRND‬

Gość Martus1988888
Dla nas strzał w 10. Paluszki serowe od ZOTT wolnę są od konserwantów i innej chemii a przy tym maja rewelacyjny smak. Poczęstowałam koleżanki w pracy, która uwielbiają sery i tez jest zachwycone, dzieciaki w przedszkolu rownież. Dla nas te przekąski są świetnym rozwiązaniem do szkoły, pracy, przedszkola na wycieczkę. Poręcznie zapakowane, łatwe do otworzenia porcje. Polecamy

Gość efkag
Miałam okazję przetestować obie wersje smakowe Cheese Snack i uważam, że jest to bardzo dobra przekąska, szczególnie dla dzieci. Cheese Snack original (classic) to czysty ser mozzarella najlepszej jakości - miękki, mleczny, rozpływający się podczas jedzenia. Wersja Ketchup - to wersja nieco bardziej mdła (smakuje głównie dzeciom) i o mniej zaakcentowanym smaku sera. Pakowanie po jednej sztuce przydatne jest szczególnie dla dzieci - jeden Snack to porcja w sam raz dla kilkulatka. Do tego dodać warto, że opakowanie bardzo łatwo się otwiera, więc dziecko spokojnie sobie poradzi. Niestety dla dorosłego porcja, która zaspokoi nawet najmniejszy głód to minimum 2-4 Cheese Snacki.

Gość kalcia82
Witam. Ja również polecam przekąskę cheese snack. Mi ani moim dzieciom nie bardzo smakuje keczupowa ale original jest bardzo pyszna no i przede wszystkim zdrowa. Fajnie, że każda pałeczka jest pakowana osobno. Polecam wszystkim spróbować.

Gość moncia013
Biorę udział w projekcie TRND, dotyczącym przekąski serowej firmy Zott - Cheese Snack, w dwóch wariantach smakowych :original i ketchup. Przekąska ta bardzo przypadła mojej rodzinie do gustu, zwłaszcza wariant smakowy original. Jest bardzo smaczna, zdrowa (nie zawiera barwników ani konserwantów), pożywna. Polecam ją, zarówno dzieciom, jak i dorosłym. My osobiście bardzo lubimy zjadać ją na drugie śniadanie :-)

Gość jaszczi
Nie dawno w moje i bliskich ręce trafił produkt jakim jest przekąska Cheese Snack firmy Zott w dwóch smakach original i ketchup.Są to zdrowe,serowe paluszki które dostarczają organizmowi niezbędnych wartości odżywczych takich jak wapń i białko.Genialnie sprawdza się jako drugie śniadanie,podwieczorek,do lasu, na piknik czy plac zabaw.Niekoniecznie tylko dla dzieci gdyż i dorośli chętnie je konsumują.Dużym walorem jest opakowanie przyciągające uwagę oraz maskotka jaką jest sympatyczny,rudy tygrys.Przeprowadzając badanie opinii wśród znajomych,rodziny i przyjaciół zdecydowanie większości osób przypadły do gustu serowe przekąski Cheese Snack.Testowaliśmy my dorośli oraz dzieci. Wnioskując po recenzjach testowanych dużo lepszymi okazały się paluszki original delikatny żółty ser. Natomiast jeżeli chodzi o ketchupowe znaczna mniejszość polubiła ten smak.Spośród testerów wielu z nich nie jadło wcześniej przekąski serowej gdzie po degustacji ich opinie w większości były bardzo zadowalające zatem zdeklarowali się do kupna tego produktu oraz zareklamowania go swoim bliskim i nie tylko. Smak originalny przekąski jest niezwykle aksamitny i delikatny można więc zatem rzec iż rozpływa się w ustach.Natomiast ketchupowe stwierdziliśmy,że mają zbyt intensywny smak,który nie każdemu zasmakuje. Bardzo praktycznym pomysłem są pakowane pojedynczo przekąski co znacznie ułatwia oraz zapobiega przed wyschnięciem w przypadku otworzenia całego opakowania. Doskonale sprawdza się nie tylko jako przekąska lecz można ją użyć również do dań takich jak np. kiełbaski nadziewane serem,pizzy z bokami serowymi czy choćby nawet zapiekane w cieście francuskim smakują wyśmienicie. Należy również uwzględnić iż w 100g produktu znajduje się 400mg wapnia i 22g białka,które są odpowiedzialne za strukturę i moc kości oraz zębów,funkcjonowanie układu nerwowego,mięśniowego i wiele innych co bardzo sprzyja najmłodszym.Ponadto nie zawierają konserwantów i sztucznych barwników.Zdecydowanie polecam ten produkt firmy Zott oraz jestem niezmiernie zaskoczona tak zdrową i lubianą przekąską dla dzieci. Jednak moim i nie tylko moim ulubionym spośród dwóch smaków jest zdecydowanie cheese snack original. Plusy: + praktyczne i przyciągające uwagę opakowanie + delikatny i aksamitny smak sera + atrakcyjna cena + dostarcza niezbędne wartości odżywcze + nie zawiera konserwantów i sztucznych barwników w trosce o najmłodszych konsumentów + zdrowa przekąska dla dzieci jak i dorosłych + dwa smaki do wyboru Minusy: - wg mnie oraz przeprowadzonego badania opinii wśród znajomych przegrywa smak ketchupowy. Zdecydowanie osoby w moim gronie wolą łagodne smaki. Natomiast posmakuje z całą pewnością tym,którzy lubią intensywny,ostry i wyrazisty smak oraz prawdziwym fanom ketchupu. Jest to jedyny minus jakiego mogłam się doszukać. Ocena końcowa: 7/8 Serdecznie pozdrawiam!

Gość gość
Moja córcia dostała od tej przekąski strasznych wzdęć, w szpitalu musieli ją reanimować:( Ledwo przeżyła:(

Gość Magda Andej
Pyszna serowa przekąska w dwóch smakach: oryginalnym i o smaku ketchupu. Główną zaletą jest świetny skład nie zawierający żadnych konserwantów czy sztucznych barwników, dzięki czemu możemy podarować dziecku przekąskę, która jest smaczna i przede wszystkim zdrowa.

Gość hiszpanskasalsa
HISZPAŃSKASALSA --- Zott Cheesee Snack to smakowita serowa przekąska, która zasmakuje dzieciakom i dorosłym. Moje pociechy uwielbiają wersję ketchupową, szczególnie na gorąco. Ja i mąż lubimy obie wersje, ale bardziej jednak przemówił do nas smak klasyczny. Na pewno sięgniemy po nią ponownie przy najbliższej okazji. --- HISZPANSKASALSA