Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o imieniu Brayan ?

Polecane posty

Gość gość

hej , co sadzicie o imieniu Brayan ? Mi i narzeczonemu sie bardzo podoba ,ale za to reszta rodziny nie jest tak zadowolona , woleli by Ksawera , Franka czy Tymka . A jak dla mnie wyjściem awaryjnym jest Kacper .. co wy na to ?

Gość gość
Ksawerego - przepraszam za błąd

Gość gość
znam ale BRAJANA :D (oryginalna pisownia)

Gość gość
To samo, co imieniu Alan, Nikola, Dzesika- dno i wodorosty

Gość gość
sorry ale dla większości Brayan kojarzy się z patologią,po prostu wieś tańczy i spiewa

Gość gość
Sorki serio ale żadne z podanych przez ciebie imion mi się nie podoba. Pytalas o zdanie wiec odpowiadam szczerze

Gość H helix
Jeśli któreś z Was jest obcokrajowcem, to ok. W takim wypadku niespolszczone imię Brayan pasuje. Jeśli nie, totalna wiocha i krzywda dla dziecka na całe życie. Ksawery przekombinowane, mnie się nie podoba. Tymek dla dorosłego mężczyzny nie pasuje. Chyba że chodzi o któreś z tych kiepskich imion jak Tymon czy Tymoteusz. Kacper bardziej pasuje do pieska lub świnki morskiej. Też niepoważnie brzmi dla dorosłego. Imię Franek (a raczej Franciszek) jest z tego wszystkiego najlepsze. Wydaje mi się jednak że jest już zbyt popularne. Poza tym to imię z czasów mojego pradziadka. Sorki, ale skoro pytasz na forum, to odpowiadam Ci szczerze. Nic nie poradzę, że żadne mi się nie podoba.