Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozi en

co zrobic aby on znowu mnie polubil i szanowal

Polecane posty

Gość rozi en

podrywal mnie przez jakis czas, byl mily czuly, sprawial wrazenie zakochanego. niestety wszystko sie zmienilo po seksie. stracil zainteresowanie moja osoba interesuje go tylko moja doopa. nie jest jakis chamski czy cos po prostu nie pyta juz co u mnie slychac itp. dzwoni tylko wtedy gdy ma ochote na sex- niby nie mowi tego wprost ale juz na poczatku spotkania chce mnie zaciagnac do lozka. czy da sie to jeszcze jakos odkrecic, naprawic czy juz raczej nie? na poczatku powiedzialam mu ze nie chce powaznego zwiazku, on chcial powaznego. teraz jest odwrotnie.

Gość rozi en
goscwkosc chyba nie zrozumial pytania ale ok nie kazdy musi byc mądry bo bylo by nudno.

Sorry, ale gośćwkość ma rację. Jesteś pogotowiem seksualnym. On chce, dzwoni i bzyka, nic więcej go nie interesuje. Czy da się to naprawić? Ciężko powiedzieć. Pierwsze co musisz zrobić, to przestać z nim sypiać.

Gość gość
Ale autorka właśnie tego się boi, że jak przestanie z nim sypiać to on się już nie odezwie :) Niestety, ale im szybciej o nim zapomni tym lepiej dla niej. W przeciwnym razie straci resztki szacunku do samej siebie.

Gość gość
Halo tam u gory...z jednej strony macie racje a z drugiej nie.Niekoniecznie jest z nia dla seksu.Moze ja kochac ale przypuszczam ze to dzieci i maja co najwyzej po 17lat.W tym wieku zawsze chce sie pierwsze zaspokoic seksualnie a potem przejsc do normalnosci.Nie mniej jednak pogadaj z nim powaznie.Spotkaj sie z nim gdzies gdzie niebedzie cie mogl bzyknac itd a przekonasz sie wtedy o co mu na prawde chodzi.

Gość rozi en
nie to nie jest tak ze dzwoni i bzyka. tak sie zdarzylo 2 ostatnie nasze spotkania i wiecej sie nie zdarzy bo wyczulam o co mu chodzi. dlatego zapytalam czy jest jeszcze szansa czy juz nie na odbudowe normalnej relacji.

Gość rozi en
no wlasnie nie mamy po 17 lat tylko sporo wiecej(27, 29). prawde mowiac czuje sie troche jak szmata bo nigdy wczesniej nie przespalam sie z nikim po tak krotkiej znajomosci czyli po miesiacu. zawsze z tym zwlekalam a teraz tak wyszlo i mam naluczke.

Gość gość
ja bym go zostawila i jeszcze mu narobila obciachu- chyba wiesz co faceta zaboli najbardziej;)

Gość gość
E tam nie przesadzaj.Laska ze mna sie przespala po 15minutach znajomosci-obca laska!Jestes porzadna niemartw sie ale wiecej tak nierob.

Gość gość
Jeśli źle się ze sobą czujesz po ty, to serio przestań z nim sypiać. Najpierw przywróć sobie szacunek, bo cie to gryzie widac. A potem zobaczysz. Tylko nie podkładaj mu się, bo wtedy już po sprawie.

Gość gość
Po miesiacu to nic strasznego u doroslych ludzi co mysla powaznie,a loda mu juz zrobilas lub anal uprawialas?

Gość rozi en
moja kolezanka przespala sie ze swoim po kilku dniach znajomosci i teraz sa malzenstwem wiec to zalezy na kogo sie trafi. trafilam jak trafilam:(

Gość gość
To go odstaw od cyca, może zimny prysznic pomoże

Gość rozi en
anal nie a frecz byl obustronny. a to ma znaczenie dla faceta? dziewczyna ktora robi loda jest kims nie wartm szacunku?

Gość gość
Nie bierz do bani dziewczyno,pytam z ciekawosci,nie,nie jestes szmata w mojej ocenie,po miesiacu....w tym wieku....,jestescie dorosli wiec wiecie ze sex spaja.Nie minal tydzien jak kochalem sie z przyszla moja zona i trwa to do dzis wiec glowa do gory i jak inni pisza odstaw od cycusia.

Gość rozi en
wg Was jak mam to rozegrac? bo jak mu powiem ze nie chce sie spotykac na sam sex to on mi powie ze przeciez spotykamy sie normalnie a nie na sex:). moge tez nie odbierac telefonow ale wtedy z kolei stwierdzi ze moze juz mam nowego do bzykania i zepsuje mi opinie. nie jestem dzieckiem a w tej sytuacji po prostu sie zgubilam.

Gość gość
Spotykaj się, ale trzymaj na dystans. W sprawach seksu oczywiscie. Może staraj się umawiać na mieście. Przetrzymaj go, zresztą tobie też to pomoże. Zobaczysz po dwoch ,trzech spotkaniach, oczywiście jeśli się umówi na mieście, czy dla niego to tylko sex. Czy będzie cie ciągnął do wyra, czy zacznie widzieć kobietę i człowieka. Jak tylko do wyra , a łatwo wyczujesz, to zakończ realcje dla swojego dobra.

Gość gośćDobraRadaOdKobity
Zrob tak.Powiedz mu ze masz fetysz taki ze chcesz mu ogorkiem wyrooochacccc doopke i nagraj to a wtedy jak on ci bedzie chcial z zemsty opinie zszargac to pokaz mu swoj filmik.Musisz tak zrobic w przeciwnym razie bedzie mial przewage nad toba i ci opinie zjepie.

Gość rozi en
:D chyba by nie chcial z tym ogorkiem ;)

Gość gość
Rozi teraz będzie humorystycznie , to powiedz albo ogórek albo nici z seksu :D

Gość rozi en
ogorek moze sie zlamac. na niego kij bejsbolowy bylby ok:D

Gość gość
Zawsze mozesz posciemniac ze glowa boli,brzuch itd.Nic sie niemartw,mozesz prosto z mostu mu powiedziec co myslisz i czujesz na tym polega milosc a on ma ci udowodnic ze sie mylisz proste jak d*****nie....

Gość gość
Sprawdz go jak napisałam, a wyczujesz i głowa do góry. A jak nie to wyśle wagon kabaczków :)

Gość rozi en
to ja autorka tematu :). problem juz nieaktualny ale musze sie pochwalic;)- zrozumialam ze to facet nie dla mnie i co, olalam go. potem on przez dluzszy czas zabiegal, prosil, dzwonil, pisal itd itp ale na nic jego starania :D skwitowałam, ze kazdy zasluguje na druga szanse ale juz u kogos innego ;)