Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przelamac niesmialosc w stosunku do kobiet

Polecane posty

Gość gość

chcialbym miec dziewczyne, al enawet nie potarfie poderac, zagadac, podejsc....

Gość gość
zacznij od pokazywania im jajec w parku .Powoli sie osmielisz i podrywanie stanie sie bajecznie proste:-P

Gość gość15
gość 15.25 co za prostak. Autorze brak c***ewności siebie, może powinieneś skorzystać z terapii aby ją wzmocnić? Jeśli jesteś młodym człowiekiem w Warszawie jest takie Centrum CEL, tam są fajne zajęcia.

Gość gość
wyobraz sobie ze jesteś zigolakiem

Gość gość
Nie jestem mlodym. Mam 35 lat i nadal sie zmienilem. Nie jestem pewien siebie. Cieagle jestem bardzo niesmialy. Wiele na ten temat czytalem czy to w interncie czy w ksiazkach. Myslalem o psychologu. Jadnak naprawde trudno mi przyznac sie przed kims do bardzo intymnych wstydliwych problemow. Nie znam sie na tym - ale wskazana jest chyab dla mnie terapia behawioralno - poznawcza. Nie mieszkam w warszawie , tylko w Londynie. Z wygladu jestem sredni; nie jestem jakis starszny. Nawet z wygladu jestem w stanie komus sie spodobac, ale tu glownie chodzi o charakter...

Gość gość
na odwage piwko lub drink:D,a tak szczerze,to jak mozna byc taka doopa wolowa?gdzie wyscie sie wychowali,pod spodnica matki czy jak:D

Gość gość
akurat mieszkam zagranica, tu tez sa polscy psycholodzy, ale przyznawac sie do takich intymnych rzeczy

Gość gość
mieszkam 2 tys km od moich rodzicow i nie mam czestego kontaktu z nimi

Pomyśl sobie że każdy ma podobne obawy, np. boi się odrzucenia, myślę że takie coś pomaga, jesteśmy tylko ludźmi :) Jak będziesz taki zamknięty, nie będziesz próbował walczyć z przeciwnościami to raczej trudno Ci będzie kogoś poznać, broń boże nie miałam zamiaru dołować :) Trzymam kciuki :D

Gość gość
Sam jestem podobny, tylko mam 24 lata. Tylko, że mi nie zależy na podrywaniu nikogo, ludzie mnie drażnią, dziewczyny również. Ale są kobiety które na mnie działają, jak np starsze troszkę ode mnie.