Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglam uroic ciaze ?

Polecane posty

Gość gość

W sierpniu tego roku postanowiliśmy z chłopakiem spróbować peetingu. Chłopak delikatnie mizial mnie w okolicach intymnych swoich penisem. Gdy go lekko włożył na dosłownie ułamek sekundy wystraszylam sie i odepchnelam go. Od tamtego czasu ciągle martwie sie ze mogłam wpaść :/ bardzo męczy mnie to psychicznie jak i fizycznie. Kilka dni później dostalam miesiączki i nadal miesieczkuje ale nieregularnie a ogólnie miałam je dość regularnie. Ciągle chodze i wciagam brzuch i naciskami na niego sprawdzając czy nie czuje jakiś zmian w nim. Czytalam trochę w internecie ale nic sensownego sie niedowiedzialam i tylko sie nakrecilam i zaczęłas oanikowac jeszcze bardziej. Posyanowilam ze zwroce sie o pomoc tutaj bo jest tu więcej doświadczonych koebit. Mam nadzieje ze chociaż jedna z was będzie wstanie mi pomoc. Bo naprawdę nie jestem w stanie normalnie funkcjonować . Nie mam żadnych objawów...tak myślę. Mam nadzieje ze którąś z was mnie uspokoi :) Dziekuję i pozdrawiam .

Gość gość
Mogłaś. Swoją drogą po co w ogóle się bierzesz za seks skoro aż tak panikujesz? Od sierpnia świrujesz? Miałaś okres więc jaka ciąża?

Gość gość
zrob test ciążowy. mało możliwe zebys była w ciąży. dotykanie brzucha nie ma sensu bo można wyczuć zmiany-ruchy dziecka od ok. 18-22 tygodnia. skoro nie masz objawow to czym się martwisz? jakby tak latwo się zachodzilo w ciaze to bym miała 10 dzieci już pewnie.