Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wg badan uniwerku usa faceci szczyt atrakcyjnosci fiz maja w 35 roku zycia a kob

Polecane posty

Gość gość
To jest na podstawie szeroko zakrojonych obiektywnych badan, nie tego co WY wolicie.

Gość gość
po co badania skoro badania swoje, a praktyka swoje? sa badania, ze ludzie biedni sa madrzejsi niz bogaci, ale w zyciu i tak kazdy wybierze kogos z kasa i co? :P

Gość gość
nie wierze ze niebrzydka i zadbana kobieta 30+ jest duzo mniej atrakcyjna od lysego grubego 50 latka. a na to wykres wskazuje

Gość gość
0/10 dla autora piszącego głupoty i dla gości ( pewnie czasami autor podszywał się pod gościa) siema

Gość gość
No i co z tego, badań tak naprawdę i tak nie odnosi się do pojedynczego człowieka, także jedni mają tak, inni srak :P Można pisać "przeciętna kobieta", ale np. parametrom owej przeciętnej kobiety będzie odpowiadać jedna kobieta na dziesięć. Nie zaprzeczam oczywiście, generalnej zasadzie, bo sama widzę, że 35 latki nie są tak atrakcyjne jak 20 latki, także nie ma to jak obrać powszechnie znane rzeczy w wykresiki i się tym cieszyć, zwłaszcza że to pociecha dla tych, którzy czują się jakoś niezadowoleni z życia, przecież skoro jesteście od dawna tak samo atrakcyjni to nic się nie zmieni, jeśli sami nie ruszycie tyłka.

Gość gość
Ladna i zadbana 30plus jest rownoazna przystojnemu zadbanemu 50. Tak nalezy to inerpretowac.

Gość gość
0/10 dla autora piszącego głupoty i dla gości ( pewnie czasami autor podszywał się pod gościa) siema Głupoty po Tobie te fakty nie na rękę? :D

Gość gość
oczywiscie zapolmieliscie doda ze badani te przeporwadzali 40 letni nerdowie

Gość gość
sa badania, ze ludzie biedni sa madrzejsi niz bogaci, POKAZ MI TE BADANIA..

Gość gość
"nie wierze ze niebrzydka i zadbana kobieta 30+ jest duzo mniej atrakcyjna od lysego grubego 50 latka. a na to wykres wskazuje" x wykrest tego nie pokazuje. wykres pokazuje ŚREDNIĄ czyli wartość taką samą dla "niebrzydkiej i zadbanej" jaki i dla "brzydkiej i niezadbanej". zdaje się że rozumienie statystyki jest ci obce.

Gość gość
Ja traktowałabym to raczej jak wykres dla ludzi, którzy już są atrakcyjni, to mogą sprawdzić jakie mają szansę na zachowanie tej atrakcyjności przez pewien czas.

Gość gość
statystyka to kłamstwa w nią ubrane ;)

Gość gość
Ten wykres nalezy interpretowac w ten sposob ze jest powiedzmy np jakas laska 6/10 i koles 6/10 i jakie maja powodzenie w zaleznosci od wieku. Takie to trudne do pokapowania???

Gość gość
Ten wykres nalezy interpretowac w ten sposob ze jest powiedzmy np jakas laska 6/10 i koles 6/10 i jakie maja powodzenie w zaleznosci od wieku. Takie to trudne do pokapowania??? X Wytłumacz jeszcze raz :D

Gość gość
Ja p*****le. Ten wykres pokazuje atrakcyjnosc zalezna od wieku dla rownowaznych sobie wygladem kobiety i mezczyzny. Co za debile na tym forum siedza :0

Gość gość
Mam identyczne obserwacje.

Gość gość
Ja p*****le. Ten wykres pokazuje atrakcyjnosc zalezna od wieku dla rownowaznych sobie wygladem kobiety i mezczyzny. Co za debile na tym forum siedza :0 X Niezłe debile :D

Gość gość
Nie zgadzam sie z tym wykresem, mam 41 lat i nie uważam sie za mniej atrakcyjna niz wtedy gdy miałam 10 mniej, powiem więcej, w wieku 30 lat wyglądałam lepiej niz jako nastolatka, bo ani ubrać sie nie umiałam ani nie farbowałam wlosow

Gość gość
Nie zgadzam sie z tym wykresem, mam 41 lat i nie uważam sie za mniej atrakcyjna niz wtedy gdy miałam 10 mniej, powiem więcej, w wieku 30 lat wyglądałam lepiej niz jako nastolatka, bo ani ubrać sie nie umiałam ani nie farbowałam wlosow To tylko ty sie nie uwazasz. n40 latka to stary rupel

Gość gość
Ja mam 46 lat i z chęcią wylizałbym 0DBYT nastolatce. Nawet po sraniu. To słodkie kakaowe oczko jest jak narkotyk <3

Gość gość
wykrest tego nie pokazuje. wykres pokazuje ŚREDNIĄ czyli wartość taką samą dla "niebrzydkiej i zadbanej" jaki i dla "brzydkiej i niezadbanej". zdaje się że rozumienie statystyki jest ci obce. xx Na jakiej populacji przeprowadzono to badanie? Starych i zapuszczonych kawalerach w wieku 30+ z brzuszkiem ? Uważających, że piękność o wyglądzie miss mokrego podkoszulka należy im się jak psu micha? I głoszących teorię że kobieta powyżej 30 to już próchno? A statystycznie to właściciel i jego pies mają po 3 nogi.

Gość gość
to skoro mowimy o statystykach i badaniach naukowych, niech kazdy poda swoj wiek i plec razem z wypowiedzia.oraz jakie ma powodzenie i status spoleczny.Bo wychodzi na to ze np 45 latek lysy i z brzuchem sie jara ze moze zarwac 20 latke i pluc na kazda 30+. Poza tym faceci wypowiadajacy sie tutaj sa b. agresywni wobec starszych kobiet (a nawet mlodszych od siebie, ale "nieodpowiadajacych kryteriom).najchetniej byscie powystrzelali wszystkie 30+.odp...cie sie, mamy takie samo prawo do zycia na tej ziemi jak wy

Gość gość
nawet jakbym byla 20 letnia modelka, nie chcialabym faceta waszego pokroju.jestescie obrzydliwi

Gość gość
rozumiem ze zdaniem atrakcyjnego 30 latka jego nadal atrakcyjny ojciec 50+ powinien porzucic matke stara rure i zwiazac sie z 20 letnia niunia.Bo na to wykres wskazuje.Nowa, mloda mama bedzie the best!