Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wg badan uniwerku usa faceci szczyt atrakcyjnosci fiz maja w 35 roku zycia a kob

Polecane posty

Gość gość

iety ok 18-19. Dlatego jest ten dysonans bo kobiety uzyskuja super powodzenie relatywnie duzo wczesniej i sie ono szybko konczy a faceci duzo duzo pozniej i spadek jest bardziej lagodny. Oczywiscie przecietna kobieta ma ten pik o wiele wyzej niz przecietny facet tyle ze to krotko trwa. Tutaj przykladowy wykres atrakcyjnnosci od wieku z jakiejs strony internetowej: https://stagetwo.files.wordpress.com/2010/04/age-related-challenges-to-female.png

Gość gość
brzydki facet nie ma powodzenia nigdy, ladna kobieta dluuugo tak to wygląda, nie dziękuj za oswiecenie

Gość gość
to dlatego 12-13 latki mają tak ogromne branie wsród facetów

Gość gość
Brzydka kobieta ma o wiele gorzej niz brzydki facet. Taka prawda. Chocbyscie tutaj zaklamywali rzeczywistosc taka jest prawda w realu. Kobieta musi byc ladna inaczej ma w zyciu p********e, nic nie osiagnie. Brzydki facet niekoniecznie.

Gość dość ładna ale nie w typie
Ogólnie kobiety mają przes/rane - wyjątek to może te superatrakcyjne + bogate z domu. Żadna nowość. Mam 26 lat i pewnie dla większości jestem już stara.

Gość gość
ja mam 19 lat, wygladam na 14, a z chłopakiem starszym o więcej niż 4 lata źle bym się czuła :o nawet jeśli by był to najprzystojniejszy meżczyzna to i tak uważam że 20 latek jest przystojniejszy

Gość gość
czyli ja, 40 letni prawik, mogę śmiało rwać 25 latki. no k***a rewelacja :D

Gość gość
"Ogólnie kobiety mają przes/rane - wyjątek to może te superatrakcyjne + bogate z domu. Żadna nowość. Mam 26 lat i pewnie dla większości jestem już stara. " JW tyle ze ja mam juz 30.

Gość gość
"Mam 26 lat i pewnie dla większości jestem już stara." x mogę cię wyrwać jak jesteś w miarę ładna.

Gość gość
normalnie jakie masy lasek do wyrwania dla 40 letniego prawika :D

Gość gość
do 30 bo potem kobiety rodzą i stają się no niestety po ciąży mniej urodziwe. ale kobiety które dzieci nie mają są piękne nawet po 40 (oczywiście sa wyjątkiem i tam i tu)

Gość gość
lukomska pyżalska urodziła chyba z 6 i jest z******tą laską, wiele innych modelek też. pierdzielisz jak potłuczony. jak się laska zapuści to i jest nieatrakcyjna, jak nie to nie.

Gość gość
dlatego napisałem że są wyjątki i tu i tu

Gość gość
ale ja piszę żę to nie zależy od ciąży tylko od tego jak się laska czy facet zapuści. faceci w ciążę nie zachodzą a grubasami są "po trzydziestce" że hej. ja byłem gruby w podstawówce, teraz nie jestem jakimś chudziną ale jak patrzę na moich kolegów to jakbym miał 10 lat mniej od większości z nich.

Gość gość
facet jest atrakcyjny w wieku 35 lat jak jest szczupły, wysportowany a przy tym zadbany, czysty i dobrze sie ubiera, ale teraz większość meżczyzn ma brzuchy, szybko łysieje, pala i pija c niektórzy nagminnie to i cere maja nie ładną, wyglądaja starzej a do tego wszystkiego ubieraja sie strasznie a większośc to fleje, więc bardzo bardzo rzadko można powiedzieć że facet mający 35 lat jest przystojny :o

Gość gość
Ja jednak wolę facetów w wieku 25-30 lat, czyli tych w zbliżonym wieku. Ale pewnie po 40 stwierdzę, że ci mający 35 lat są super :D

Gość gość
no laski, 40 letni prawik czeka. ale długo już czekał nie będę więc raczej bym się na waszym miejscu spieszył bo wg wykresu to ja mam czas do 50 a wy znacznie krócej :D

Gość gość
czas do 50 to mają ci, którzy obecnie są przystojni, brzydcy są ciągle na dole wykresu

Gość gość
Facec***ewnie by woleli przeciętną z wyglądu nastolatkę niż 40 letnią miss :P

Gość gość
"czas do 50 to mają ci, którzy obecnie są przystojni, brzydcy są ciągle na dole wykresu" x jak chcesz ale zegar tyka i ty niedługo będziesz "na dole wykresu" :D

Gość gość
lukomska pyżalska urodziła chyba z 6 i jest z******tą laską, wiele innych modelek też. pierdzielisz jak potłuczony. jak się laska zapuści to i jest nieatrakcyjna, jak nie to nie xxxxxxxxxxxxxxxxxx Ona ma przede wszystkim forsy jak lodu i może sobie pozwolić na liftingi, botoxy i treningi, w czasie kiedy dziećmi zajmują się nianie. Nie porównuj jej i podobnych "kobiet luksusowych" z przeciętną kobietą, która o takich możliwościach może tylko pomarzyć. A i tak Ł-P nie jest jakaś bardzo ładna. Po prostu perfekcyjnie zrobiona i z dobrym PR.

Gość gość
prawicy z tego forum sa wiecznie poniezej tego wykresu tzn nawet 70 latka za doplata by tych miernot nie chcial

Gość gość
dlatego gdy skoncze 30 zaczne przyprawiac obiady swojgo faceta bromem ,a co kto mi zabroni

Gość gość
jak chcesz ale zegar tyka i ty niedługo będziesz "na dole wykresu" smiech.gif X Zostało mi tyle samo co i tobie :P

Gość gość
ja dalem przyklad lukomskiej bo wszyscy ją znają i dzieci miala w cholere i troche ale wiele jest fajnych "mamusiek" jak się nie zapuszczą jak kocmołuchy. więc to nie ciąża niszczy urodę tylko zaniedbanie. bo z drugiej strony jest wiele takich co w ciąży nie byly a brzydkie jak czarna listopadowa noc gradowa.

Gość gość
"Facec***ewnie by woleli przeciętną z wyglądu nastolatkę niż 40 letnią miss" To chyba normalne?

Gość gość
"Zostało mi tyle samo co i tobie jezyk.gif" x no to idealnie pasujemy :D

Gość gość
Wolę 25 latka niż 35, ale może dlatego, że jestem w miarę młoda i na mnie lecą bardziej młodsi niż starsi :P

Gość gość
jeżeli oni też "wolą" to świetnie. ale jeżeli nie......?