Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciązy z 18sto latkiem...

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam robić. własnie dowiedziałam się, że jestem w ciązy z moim 18 letnim chlopakiem. Ja jestem starsza Zachowaliśmy się strasznie nieodpowiedzialnie, alkohol, seks bez zabezpieczenia, kompletnie bezmyslnie Nie wiem co zrobić. oboje żyjemy w anglii, aborcja jest legalna, mogę to zrobić nawet jutro, ale to nie do konca zgodne z moimi zasadami moralnymi. jednak nie czuje sie gotowa na dziecko, tym bardziej on. oboje się uczymy, mamy lipną pracę, dziecko wszystko zniszczy. wiem, że on proponowałby aborcję, ale też nie zostawiłby mnie gdybym zdecydowała się urodzic. mam mętlik w głowie. nie wiem co robić :(

Gość gość
Następnym razem pozwól mu wypierdoIić Cię w 0DBYT. Naturalna antykoncepcja. Potem spust to ust, połykasz i masz darmowe proteiny.

Gość gość
chciało sie uprawiać seks to można trza było trzymać do ślubu

Gość gość
dzięki za super rady, z pewnością skorzystam

Gość gość
to kafeteria, bejbe.

Gość UKland
konsekwencje są bez względu w którym kierunku podąrzysz, jak nie masz morałów ani duszy to aborcja, ale jak masz morały to nie da rady, współczuje

Gość gość
tekst w rodzaju trzeba trzymać do ślubu jest głupi - ja jestem po ślubie i jakbym była w ciąży też nie wiedziałabym co zrobić ;/ ślub tu niczego nie rozwiązuje jak sie dziecka nie chce ;p a mam 25 lat ;p a nie 18 ...

Gość gość
Usuń, nie daj się zrobić w inkubator. Może na początku będzie ci z tym źle, ale no Boże przejdzie. Jak będziesz gotowa sobie zrobisz dziecko