Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mderd

wyczekiwanie ciąży

Polecane posty

Witam, Bardzo proszę o małe wskazówki jak działać. Od kwietnia czyli od miesiąca, w którym z moim narzeczonym wzieliśmy ślub planujemy potomstwo. Robimy to regularnie, ale bez sprawdzania dni płodnych itd. Ostatnio bliżej zainteresowałam się jak działa mój organizm, zapisuję miesiączki, od sierpnia są one regularne co 29dni, zgodnie z tym powinnam dostać miesiączkę w ostatni piątek czyli 16.10. Miesiączka nie przyszła, zawsze przed spodziewaną miesiączką bolały mnie piersi tak, że czułam je nawet podczas jazdy na rowerze, w tym miesiącu wystąpił brak bólu piersi, zauważyłam większe upławy oraz co jakiś czas, dwa razy na dzień boli mnie brzuch jak na miesiączkę, trwa od ok. godziny i przestaje boleć. Robiłam test wczoraj, ale wyszedł negatywny. Czy powinnam jutro udać się na test HCG czy poczekać jeszcze parę dni, bo może miesiączka wystąpi. Nie miałam w tym miesiącu żadnego większego stresu. Pozdrawiam, Marta D.

Gość gość
Ja bym ci radzila poczekac jeszcze troche

Gość gość
zrób bedziesz miala pewnosc:)

Gość gość1521
Zrób badanie. Wynik będziesz miała tego samego dnia. Teraz żyjesz w niepewności a po co się stresować i ewentualnie robic sobie nadzieję