Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niespełniona, płatniczna miłość jest najgorsza..

Polecane posty

Gość gość sylwia
Czego nie zrozumiem jaki syf o co tu chodzi..syf że kocham swoje dziecko najbardziej na świecie i musiałam skrywać uczucia wiedząc jak bardzo mu zależy na tym clubie..to syf.?paranoja.

Gość gość
Płatniczą? Chyba miałeś na myśli platoniczna

Gość gość sylwia
Przecież byłam wdzięczna że ktoś wreszcie to dziecko zauważył..że miał dla niego trochę serca i cipła. Że dzieki niemu na jego twarzy pojawiał się uśmiech.Ten człowiek jest najlepszym człoqiwkiwm jakiwgo w życiu poznałam.On kocha dzieci..myślałam już że tacy nie isnieją.Dla dobra dziecka musiałam ukrywać swoje uczucia bo widziałam jak go to cieszy..bałam sie że jak sie dowie że kocham to pomysli że tylko dlatego tam jestem a to przecież nie tak.

Gość gość
01:22 Korekta telefoniczna :D :D :D

Gość gość
Była brzydka a poleciales na złudne wrażenie jej wrażliwości ??

Gość gość sylwia
3.56 to zadzwoń wszystko skorektujemy..czy ja mam zadzwonić?wybieraj.!

Gość gość sylwia
5.54.o kim Ty piszesz ..jakie złudne wrażenie wrażliwosci?.Człowiek albo jest wrażliwy albo nie.Nie ma czegoś takiego jak złudne.Dobrego człowieka widać po jego czynach..złego też.Widzisz moj maz zmuszał mnie np.do aborcji a ja się mu nie dałam. Postawiłam mu sie i urodziłam bo kocham to dzieck najbardziej na swiecie..ocen kto jest ten zły ?ten co zabija czy ten co kocha?Wyparł się go a teraz ze wszystkich sił stara się wywinac kota ogonem i zrobic ze mnie złą matkę w oczach innych.Wszystkich podburza choć Ci co znają mnie od zawsze..to widzą i wiedzą jaka jestem naprawdę.On chocby nie wiem jak mannipulował to nigdy sie nie wybieli bo przez poł życia ani trochę nie starał sie być dobrym ojcem.Na dodatek wszystko mi zawsze utrudniał np.remont czy założenie sadu..ogródka..pokoju dla dzieci itp.Prawda sie zawsze obroni.

Gość anonimowo i życzliwie
tyle juz napisałaś o sobie, że nawet ja jestem w stanie cię rozpoznać w necie i równie dobrze mogłabyś pisać spod nie tylko imienia ale i nazwiska. tak to jest, jak się myśli, ze sie jest w internecie anonimowym. S.S z górek w. opanuj się kobieto bo tylko sobie szkodzisz smutas. :( nie każdy wątek o utajnionej miłości musi być kierowany do ciebie.

Gość gość
Ten wpis nie był do Ciebie.!!

Gość gość
Gość 19.12.2015 dobrze piszesz choć w "praniu" wychodzi to nieco inaczej.Lat temu mnie takowe "uczucie" dotknęło.Minęło od tego szmat czasu ale zdarzają się chwile gdy rozmyślam co u Niego słychać co byłoby gdy...a czemu nigdy tego nie skonfrontowałam?Sądzę,że przeżyłabym rozczarowanie na całej linii.

Gość gość
fajna miłość

Gość gość
Strata czasu, zdrowia i pieniędzy. Jeden wielki syf.

Gość gość
Ale to nie jest milosc do osoby tylko jakas chora ekscytacja własnymi myślami,wyobrażeniami, życie iluzja. uciekanie od rzeczywistości. Bo prawdziwie kochać można tylko kogos kogo sie poznalo z kim się zbudowało wzajemną więź. Milosc rodzi sie stopniowo, na poczatku ktos może nam sie podobać fizycznie i psychicznie, zainteresować ale to zauroczenie które może a nie musi przerodzić się w milosc.

Gość gość
A ludzie notorycznie mylą ten pierwszy etap podobania sie z miłością.

Gość gość sylwia
18..10.(22.45)uzasadnij odpowiedz.

Gość koronka na szydełku
Niestety, mi się udało związać z moim ideałem. Trafiłam chyba na najgorszą rodzinę, jaką tylko mogłam. Z wyidealizowanego wizerunku partnera, nie zostało nic. Ale przyznaję, cała rodzina ma niezwykły talent do oszukiwania. Większość ludzi uważa ich za przemiłych i sympatycznych, a to są prawdziwe potwory. Fałsz, kłamstwo, oszustwo... oni tych słów nawet nie znają. Bo oni to robią odruchowo. Kradzież? Ależ skąd. Moralność Kalego. My wziąć krowa - dobrze; nam zabrać krowa - kradzież. Nigdy, przenigdy nie spotkałam tak fałszywych i obrzydliwych ludzi. Żałuję, że ta "miłość" nie pozostała w sferze fantazji i marzeń. Byłabym o wiele szczęśliwsza, nie wiedząc, że oni są potworami. Że w ogóle takie potwory istnieją 🖐️

Gość gość
a ja tam sie ciesze że ta platoniczna tylko taką pozostała bo latałam za chłopakiem 1,5 po czym on olał mnie i związał sie z ładniejszą dziewczyną , która go nie szanuje - karma wraca

Gość gość
Co to jest miłość PŁATNICZA??

Gość gość
Syf na całej linii:-(