Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamanthaSims

Mamy więcej luzu

Polecane posty

Gość SamanthaSims

Ciągle tutaj dyskusje że TVN do 3 roku życia zabronione, mięso od zaprzyjaźnionego rolnika, makarony , wędliny robicie same, słodycze zabronione. Masakra Nic się dziecku nie stanie gdy obejrzy sobie bajki. Moja 2 latka ogląda około 1h dziennie i uczy się z nich sporo . to nie jest samo zło, bez przesady Druga sprawa jedzenie . Przecież jak zje jakieś ciastko czy paluszki chociażby raz dziennie to krzywda mu się nie stanie , nie zabraniajcie tym dzieciakom wszystkiego bo potem będą po kryjomu opychały się słodyczami i oglądały TV I jak czasem dacie dziecku wędlina kupna ze sklepu to świat się nie zawali , naprawdę . Zobaczycie jak pójdą do przedszkola i szkoły to nie będziecie miały wpływu na to co jedzą Wyluzujcie trochę

Gość gość
Ty myslisz ze wszyscy ktorzy tu pisza,pisza prawde? To skad tyle otylych dzieci itd. Ja dziecku wlaczam bajki,daje slodkosci malo,ale daje, do tego je owoce,czasami zjemy w chinskiej knajpce itd dziecko staram sie odzywiac zdrowo, ale nie wykluczam od czasu do czasu czegos niezdrowego

Gość gość
Ja uważam że bajki nie są złe . Jeśli to nie jest więcej niż 2 godz. dziennie to jest OK. Ja mam córkę 2 latka i 3 miesiące i odkąd skończyła 1,5 roku ogląda bajki ale tak nie więcej niż godzinę dziennie Słodyczy jej nie daję , tylko czasem paluszki albo ciasto lub ciastka domowej roboty. Czasem zje jakieś ciastko jak jesteśmy w gościach Czasami ale raczej rzadko daje jej kupna wędlina czy kiełbasę. Raczej jada wędlinę swojską i kiełbaskę swojską czyli domowej roboty Je dużo owoców i warzyw. Uwielbia mięsko i ziemniaki

Gość gość
Ale przecież oczywistym jest, że 99 % ludzi wychowuje dzieci zwyczajnie- z telewizją, słodyczami i innymi przestępstwami. To tylko tutaj tak wygląda, bo przy okazji takich tematów odzywają się głównie te osoby, które mają często skrajne poglądy. Niech każdy żyje jak mu pasuje. Ja raczej też z tej zwyczajnej większości i nie czuję się z tego powodu ani lepsza ani w drugą stronę - zakompleksiona.

Ale jakiego luzu głupia autorko. to żaden luz tylko lenistwo po prostu. Zamiast się z dzieckiem pobawić , nauczyć czegoś nowego czy zabrać na spacer to wolisz puścić mu bajkę

Gość gość
akurat wyjatkowo zgadzam sie z psycholką agatką

Gość gość
jestem ciekawa czy z wami tez tak rodzice się ciećkali.