Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No dobra nie dziewice uzywajcie sobie do woli!

Polecane posty

Gość gość

I tak was na dluzej niz weekend nikt nie bedzie chcial ;)

Gość gość
jestem w związku od roku, więc jednak ktoś mnie chciał na dłużej, niż weekend 🖐️

Gość gość
"I tak was na dluzej niz weekend nikt nie bedzie chcial " ale super z tym że ja takiego z jednego weekendu araczej jednej nocunie chcę ... po to odwaliłam te wszystkie sceny i cyrki by się go skutecznie pozbyć ... jak narazie z dobrym skutkiem :) chyba już zrozumiał że nie i mam spokoj i nie przyp*****la się ... zreszą itak nigdy mi się nie podobał .... wolę zupełnie innych niż on :)

Gość gość
Zauważyłam że autor tych tematów to zupełny przegraniec nie pracujący bez celu w życiu kórego żadna dziewczyna nie chce niestery .

Gość gość
Bo jest jakis tam marny procent frajerow i desperatow ktorzy wezma sobie nawet oficjalna byla prostytutke byle by jakas miec i umoczyc... Ja wiem ze jest wielu mezczyzn z zasadami jak ja i ktorzy ozenia sie tylko z dziewica!

Gość gość
Chodzi o to że jesteś przegrańcem bez pracy którego nikt nie chce a przecież świrze gdyby dziewczyna chciała być cnotliwa to by se cnote zrobiła w klinice plastycznej oj głupi jesteś głupi

Gość gość
jesteś przegrańcem bez pracy bo siedzisz tutaj całe dnie i zakładasz te same tematy, gdybyś miał chociaż odrobinę powodzenia czy jakiekolwiek zajęcie to byś tu ciągle nie przebywał zakompleksiony prawiczku:)

Gość gość
1/3 polek zyje samotnie i sa starymi pannami :D uzywajcie sobie dalej z kim popadnie :)