Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, którzy okazali się maminsynkami. Opisujcie swoje doświadczenia, kobiety!

Polecane posty

Gość gość

Większość myśli: aha, maminsynek to pewnie pierdoła, słaba praca, taka dooopa wołowa, bez jaj. To ja wam powiem: macie tu zaskoczkę. Mój był zaradny, męski, chłopak wyrzeźbiony ładnie na siłowni (ale nie jakiś koks totalny), do tego z dobrą pracą i naprawde lubiący się kształcić Co z tego, jak był maminsynkiem. Co mamusia powiedziała to mu w głowie zostawało i był rozdarty pomiędzy naszym zyciem a mamusią, którą czuł się zobowiązany niańczyć do tego stopnia, że spędzał święta z nią bo mama taka samotna, a ja 200 km dalej u rodziców, jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem. Mnie oczywiście nie zapraszała bo po co! przy mnie mówiła: "syneczku no chyba nie zrobisz mi tego i nie zostawisz mnie samej w święta. zostan ze mna!!!!" potrafiła odwrócić się zadem do mnie i ignorować. Na zewnątrz cz łowiek skała, sukcesy w biznesie, sukcesy w edukacji, ładna postawa, elegancki i męski a wewnątrz ciepła klucha mająca problem z podejmowaniem decyzji, niedojrzały, rozpieszczony przez matkę która na każdą jego głupotę tylko przyklasnąć umiała. Kadziła mu że to jej ukochany synuś, że jej oczko w g łowie. wyrósł na egosite nieczułego na potrzeby innych. Jakbyście go poznały czy zobaczyły na ulicy w życiu nie pomyślałybyście że mięczak czy maminsnek, wrecz przeciwnie. a popatrzcie jak pozory myla. a jakie byly Wasze sytuacje? czy jak maminsynek o głownie chuderlaczek skromny, czy raczej byli to tacy co wyglądali na takich co maja swoje zdanie?

Gość gość
ja tez takiego znałam co w zyciu bym nie pomyslala ze to maminsynek natomiast jego brat to juz totalna ciepla klucha i widac bylo ze taki misio maminsynek to zalezy ale mysle ze po wiekszosci widac ze to maminsynkowie

Gość gość
I piszą to te co z każdym problemem z facetem dzwonią do mamusi aby się poskarżyć jaki to z nimi mają ciężki los, albo porównują każdego faceta do swojego tatusia :P

Gość gość
HIM s********j w podskokach,dziwo

Gość gość
Mój facet 28 letni czasami jak ze mną śpi to przez sen woła "Mamusi ugotujesz mi grysik? Mamuniu ugotujesz mi kaszkę?" a tak poza tym to jest normalny

np.taka sytuacja... jedziemy autem... zapaliła się jakaś kontrolka w samochodzie on kilka mies.po zdaniu prawka, dzwoni i mówi "mamusiu powiedz tatusiowi żeby przyjechał bo coś się stało w samochodzie i się boje" myślę sb wtedy ok spanikował hehe ale nawet jak stał z kumplami, kuple k... chu... a on ja nie przeklinam bo mamusia by była zła, też myślę spoko słucha się mamy ale gdzież do kolegów z takim tekstem hehe

Gość gość
Musisz lubić maminsynków skoro tak bardzo chcesz o nich poczytać.

Gość samiec_alfa9
A co za różnica czy facety będzie na posyłki mamusi czy żonki, i to nie facet i to.

Gość gość
nie okazali się tylko byli ale wcześniej uważałaś ich za kogoś innego a to nie wina mężczyzn