Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko dziewica jest warta tego aby sie z nia ozenic reszta to takie zapchaj dziu

Polecane posty

Gość gość

Ry jak sie nie ma co robic z kim spedzic czasu itd. Nie dziewice wlasnie mi do tego sluza do roochania i do rozrywki takie f**k friendy. Bo przeciez na zone taka nie wezme nie wiadomo czy miala 2 czy 200 czy byla prostytutka czy miala aborcje itd. Po co ryzykowac? Tylko dziewice na zony!

Gość gość
P********y hipokryta! Sam się puszczasz, a chcesz dziewicy? Jeszcze biedaczkę jakimś HIVem zarazisz.

Gość gość
Jeszcze Ci sie nie znudzilo. Wez moze pomysl o leczeniu:)

Gość gość
A co tu leczyc? Chce czego chce a nie chce zeby moja zona byla byla prostytutka...

Gość gość
ten przegraniec zyciowy dalej swoje zrob cos ze sobą człowieku, zajmij się czyms konstruktywnym

Gość gość
to bardzo dobrzę boja ślubu nie chcę :)

Gość gość
Przestań zarażać polskie dziewice HIVem złapanym od murzyna.

Gość gość
1/3 polek jest sama dlatego ze nie sa dziewicami i nikt ich nie chce! Po co ryzykowac ze trafi sie na ex prostytutke? Dziewica daje gwarancje ze taka nie byla!

Gość gość
"Tylko dziewica jest warta tego aby sie z nia ozenic " tk więc wybrałeś dziewicęwięc niewrącam się, nic tu po nie .... bye

Gość gość
Tak tak dokladnie! Tylko dziewica ma wartosc by sie z nia ozenic i zalozyc rodzine! Bo nie dziewice to juz nie wiadomo kto to byl kim jest ilu miala jakich miala i jak ich miala... Moze byla prostytutka na studiach moze dawala doopy na imprezach bo lubila ten sport i eksperymentowac moze miala sponsorow i kilka skrobanek? C***j wie tak na prawde jaka taka ma przeszlosc! Ja mam jedno zycie i nie bede ryzykowal albo dziewica albo bede sam. Samemu tez mozna miec fajne zycie o wiele lepsze niz z ex doopodajka...

Gość gość
będziesz sam bo nikt cię nie chce :)