Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 lat to w sam raz na ciążę czy za wcześnie?

Polecane posty

Gość gość

Po studiach jestem i dalszej kariery chwilowo nie planuję

Gość gość
urodziłam pierwsze dziecko w tym wieku tyle ze moja kariera trwała i musialam na chwle wyskoczyc. Teraz mam dwójkę 3 lata jedno i 5 miesięcy drugie. Nie zamieniłabym tego na nic.

Gość gość
Z biologicznego punktu widzenia, najlepszy czas na ciążę to 18-25 lat, więc ostatni dzwonek :P

Gość gość
Heh i juz się dowiedziałaś, ze to ostatni dzwonek.

Gość H helix
Ja urodziłam pierwsze dziecko mając 29 lat i uważam, że trochę późno, ale ważne, że przed 30.

Gość gość
Też mam 25 lat i już żałuję że nie zaczęłam starań 2,3 lata wcześniej. Niestety czas leci i już poziom hormonów nie jest taki jak kiedyś i od pół roku staramy się z mężem bezskutecznie :-(:-( Im szybciej tym lepiej

Gość gość
Ja pierwsze urodziłam w wieku 24 a drugie w wieku 29 lat Szczerze, gdybym mogła cofnąć czas to poczekalabym z pierwszym 3-4 lata i później bym od razu po roku starała się o drugie. Z drugiej strony zależało mi, żeby wyrobić się z dwójką przed 30 i to się udało.

Gość gość
Ja też urodzilam zaraz po studiach w wieku 24 i uważam, że to bardzo dobry wiek o ile masz stabilna sytuację życiową. Potem poszłam do pracy i drugie urodziłam w wieku 30 i powiem, ze psychicznie fajniej teraz przeżywam macierzyństwo, ale fizycznie jest mi ciężej. Także coś za coś, ale i tak jestem zdania, ze dobrze się wyrobić do 30-tki.

Gość gość
Najlepszy ja mam 24 lata i synek za tydzień kończy pół roku. Pamiętaj, że w ciąży chodzi się 9 miesięcy.

Gość gość
moim zdaniem wazne, aby z pierwszym wyrobic sie przed 30-stka. po ciazy organizm kobiecy latwiej zachod******olejna ciaze. nawet jesli to bedzie kilka lat po 30-stce.

Gość dziki gon
Ja mam 27 lat i dopiero niedawno poczułam instynkt. Jestem w 9tc. Nie ma co zbyt długo czekać :-)

Gość gość
ja mam 25 lat i jestem w ciąży, w grudniu rodze, a dopiero co sie obroniłam mgr. Pracuje z przerwami od 1,5 roku, także bogatego doswiadczenia nie mam