Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOMPUTERY ZABIŁY PODWÓRKA

Polecane posty

Gość gość

zauważyliście ze jak nie było komputerów komórek i Internetu to młodzież i dzieci przesiadywała na podwórkach, inne obyczaje panowały, po prostu się szło do kogoś i dzwoniło do drzwi nikt nikogo nie zapraszał sms-em, Sama pamiętam te czasy jak w domu nikt nie miał komputera to do mnie ktoś ciągle przychodził cieszyłam się jak miałam chwile prywatności bo właściwie u mnie ktoś ciągle przesiadywał. Czy macie podobne odczucia?

Gość gość
tak, pamietam tamte czasy...siedzielismy na pdworku jakbysmy domu nie mieli, z nudy szlismy komus na jablka do sadu, albo powybijac szyby (dobra, to nie koniecznie celowo :P ale zdarzalo sie w wielu wypadkach, oczywiscie to rodzice musieli kombinowac kase na szklarza); niektorzy z nudow kradi w sklepie, albo urzadzali sobie bijatyki z drugim osiedlem :O taaaa pamietam te wspaniale czasy, teraz masz dziecko kolo siebie, siedzi w domu, wiesz co robi i gdzie jest, rodzice nowych czasow nie maja juz tego dreszczyka emocji: gdzie to dziecko lazi po zmroku i co wywinelo tym razem :(

Gość gość
Pamietam że matki tylko czasem przez okna wygladaly i tylko się darly na obiad i na kolację

Gość gość
Te dzieci teraz maja p********e w ogole sie nie ruszaja. Ja biegalam codziennie po osiedlu. Tylko wrocilam ze szkoly, plecak w kat i do wieczora zabawa albo rower. Niespozyta energia.

Gość gość
a teraz cwicza umysl w grach logicznych :O ale pustak z niespozyta energia nigdy tego nie doceni :P

Gość gość
Cwiczych chyba huja w gore i w dół

Gość gość
no twoj facet, z pewnoscia, ciebie unikac musi a ty frustracje tutaj wylewasz :D

Gość gość
Nie do końca tak jest , też jest i tak , że nie wychodzą z domu, bo nie mają kolegów, koleżanek , dziewczyn, chłopaków, są samotni, co z tego, że mieszkają, a z jakiś przyczyn , nie nadają się do otoczenia , trochę myślcie ludzie.

Gość gość
Inteligencja zdobyta na tepych grach logicznych nie przeklada sie na sukcesy w życiu. Ponieważ tylko praca i wysilkiem mozna coś osiągnąć. Najczęściej takie nolify nie prowadza żadnego zycia osobistego ani spolecznego ani intelektualnego ani zawodowego. Umieraja na zatrucie spowodowane niesraniem i nieszczaniem.