Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiego faceta byście wybrali na moim miejscu?

Polecane posty

Gość gość
podsumujmy z obydwoma było ci dobrze i są prawie ideałami. zakładam zatem, że w ramiona tego drugiego rzuciłaś sie z tęsknoty za tym pierwszym bo wyjechał jako trener na ogólnopolska paraolimpiade dla dzieci o nieustalonej tozsamości seksualnej

Gość gość
Prawda jest taka, że z żadnym szczęśliwa nie będziesz. Bo jakbyś miała być to byś wiedziała, którego wybrać. Ten co ma 24 lata jeszcze nie zaczął swojego życia co nie znaczy ze mieszkania nie zdoła kupić za parę lat. A rozwodnik to nic fajnego. Jego dzieci nie będę Cię akceptować bo jesteś pewnie nie o dużo od nich starsza. Ludzie różnie będą reagować i uwierz czasem tragicznie. Ty chcesz dzieci on może juz nie. Alimenty na dwoje dzieci są pewnie spore i mogą urosnąć. Jak ktoś się z kimś wiąże nie patrzy tylko na zyski i co on mi może dać. A co Ty jemu dasz? Masz stała prace, dobra wypłatę i mieszkanie? A jakby na Ciebie tak ktoś spojrzał tylko przez pryzmat co ma a nie jaki jest. Lekko duch tez może dorosnąć i za rok uznać ze chce ślubu, nikt na początku znajomości nie zagwarantuje Ci poważnego i stałego związku.

Gość gość
Prawda jest taka, że z żadnym szczęśliwa nie będziesz. Bo jakbyś miała być to byś wiedziała, którego wybrać. Ten co ma 24 lata jeszcze nie zaczął swojego życia co nie znaczy ze mieszkania nie zdoła kupić za parę lat. A rozwodnik to nic fajnego. Jego dzieci nie będę Cię akceptować bo jesteś pewnie nie o dużo od nich starsza. Ludzie różnie będą reagować i uwierz czasem tragicznie. Ty chcesz dzieci on może juz nie. Alimenty na dwoje dzieci są pewnie spore i mogą urosnąć. Jak ktoś się z kimś wiąże nie patrzy tylko na zyski i co on mi może dać. A co Ty jemu dasz? Masz stała prace, dobra wypłatę i mieszkanie? A jakby na Ciebie tak ktoś spojrzał tylko przez pryzmat co ma a nie jaki jest. Lekko duch tez może dorosnąć i za rok uznać ze chce ślubu, nikt na początku znajomości nie zagwarantuje Ci poważnego i stałego związku.

Gość gość
prawda jest taka, ze nie będziesz szczęśliwa nikim na dłuższą metę bo sie lubić trykać sorki za tem metę to moze budzic w tobie jakieś miłe wspomnienia i skojarzenia np z finiszem, z którym ten starszy może mieć juz problemy. ten młodszy znowu wiecznie rekordów zyciowych też bić nie będzie dlatego jednak jak ktoś radził wybier tego trzeciego:)później sie zobaczy:)

Gość gość
pozytywna strona tego wszystkiego jest taka, ze zmotywowałaś mnie do treningu i właśnie zrobiłem 10 pompek:)