Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia111111

Jak to mozliwe ?

Polecane posty

Gość Zosia111111

Ze znajoma z facetem leca bez gumek juz 2 lata i nie bylo wpadki ?? Nawet w dni plodne, czesto. Oboje plodni. Okolo 30 lat. Chyba ktos mnie klamie ;)

Gość gość
A skąd wiesz, ze są płodni? Mają dzieci?

Gość gość
znam pare osob co leca na przerywanym i nie wpadli , ale ja sie boje to ryzyk fizyk

Gość Zosia111111
Dzieci nie maja bo nie chca. Plodni sa to wiem naoewno. Oboje maja nadwage dosc spora ale raczej nadwaga chyba nie utrudnia no nie wiem i tez bym tak chciala bez gumki na luzie..

Gość gość
Taaaa, są płodni, bo tak ci powiedzieli :D I to osoby ze sporą nadwagą? A kiedy ta kolezanka ostatnio usg dopochwowe sobie robiła chociażby? A ow chłopak badał kiedykolwiek nasienie?

Gość gość
Wystarczy że facet ma słabe plemniki

Gość Zosia111111
A tego to nie wiem ;)

Gość gość
Ale bez guzek i do końca seks czy jak? Bo ja chyba z 8 lat współżylam bez gumek tzw przerywany i ciąży z tego nie było. Jak zachciało nam się dziecka to udało się w 7 cyklu starań jako takich, na luzie bez wyliczania. I za dwa tyg rodze, aaaaa

Gość gość
wystarczy że facet ma kiepskie nasienie a kobieta zrosty w jajowodach lub w ogóle nie ma owulacji jest milion powodów dla których może nie zachodzić w ciążę: zrosty w jajowodach polipy w macicy endometrioza brak owulacji nierównowaga hormonów: za wysoka prolaktyna, za niski estrogen, za niski progesteron, choroby tarczycy, cukrzyca tzw. wrogi śluz szyjkowy wady genetyczne regularna miesiączka nie jest jeszcze dowodem na płodność

Gość gość
my uprawiając stosunek przerywany wpadliśmy, dlatego teraz uprawiamy seks tylko w moje dni niepłodne. wyznaczam je sobie afrodytą na ślinę.