Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacze cos dla niego?

Polecane posty

Gość gość

Witam spotykam się z chłopakiem od 3 lat poznałam go przez przypadek. I od tamtej pory na początku często, potem rzadziej spotykaliśmy się, aż pewnego razu wypiliśmy trochę i razem leżeliśmy w łóżku i całowaliśmy się było kolejne spotkanie i znów, po małej ilości alkoholu całował mnie, a już rano zapytał czy z nim będę, powiedziałam, że dla mnie jest za wcześnie od tamtej pory minęło 2 lata, dalej się spotykamy i jak tylko wypijemy odrobinę to on za każdym razem chce zostać na noc i się przytula do mnie jak go zapytałam po co to robi to powiedział, że jest tylko facetem. Spotykamy się dalej co jakiś czas ostatnio sami byliśmy w górach to było to samo, że się przytulał, ale już bez alkoholu, zapytałam się o taka jedną dziewczynę z którą on i jego kolega czasami się widują twierdzi, że to koleżanka tylko. Powiedziałam mu że chce mieć duża rodzinne ponieważ jedynaczka jestem on tak samo powiedział ze lubi głośno w domu sam ma 3 rodzeństwa. Czy wg was jestem kimś ważnym dla niego. Nie mam takiej wiedzy na temat bycia z kims a z rodzina czy koleżankami nie chce rozmawiać o takich rzeczach. Ja i on mamy po 23 lata.

Gość gość
Mam nadzieje, ze to zart. Po 23 lata, od dwoch lat sie spotykaja, nie wiedza czy sa para czy nie.

Ludzie jak wy zyjecie??? Jestescie razem jak sie polaczycie, a rozmawiac to juz nie umiecie? I mowisz. ze jestes jedynaczka,? Interesujace?