Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo wrażliwa na krzywdę słabszych

Polecane posty

Gość gość

Oglądałam dzisiaj top model na przykład i wyśmiewał się jeden z drugiego słabszego i jak widziałam jak mu jest przykro z tego powodu, jedna z dziewczyn też się popłakała i jak z nim rozmawaili to ja po prostu też się popłakałam :( jest mi strasznie przykro i smutno jak widze jak jakiś burak zadufany w sobie wyśmiewa po prostu kogoś spokojniejszego i słabszego fizycznie... też tak macie???

chodzi o to, jak Michael wyśmiewał się z Radzia? :) Madzia też płakała, widziałam urywek. też się wzruszyłam, to nic innego tylko wrażliwość i empatia. to dobrze świadczy o Tobie, ale dostał za swoje, odpadł :)

Gość gość
Tak dokładnie jak Michael wyśmiewał się z Radka, Magda plakała i jak Michał z nim rozmawiał. A napisałam tak po prostu bez imiennie żeby wiedzieli Ci co nie oglądają.

Witam mam 25 lat, zajmuje sie dzieckiem , wpadlam w długi bo jakis czas temu wzielam pozyczke osobie,ktora potrzeowala pomocy (pieniadze na operacje) po ktorej slad zaginal. Musze zaplacic cala kwote czyli 11 tysiecy zl. Nie mam takiej sumy, boje sie stracic dach nad glowa. Jestem samotna matka i ledwo co daje rade utrzymac siebie, mieszkanie i synka. Nie wiem co mam robic, jedyna teraz nadzieja jaka mam jest internet bo predzej obcy pomoga niz rodzina. Nie jestem naciagaczka, w tym momencie jestem tak zdesperowana ze prosze nawet o 1 zl. Dla mie to juz jest nadzieja ze uda mi sie uzbierac przez ten miesiac ta sume. Nie chce stracic mieszkania bo to jedyna moja wlasnosc jaka mam. Pracuje dorywczo ale to co zarobie starcza na zycie. Wiem ze sa dobrzy ludzie ktorzy pomoga. Dobro zawsze wraca zawsze mowilam sobie, do mnie jednak ne wrocilo. Wszystkich was prosze, kazda zlotowka sie liczy Prosze o kontakt bo nie chce udostepniac swoich danych w internecie. :( mail izabela130390@interia.pl

Gość gość
Cieszę się, że ten burak odpadł dostał za swoje, dobra passa się skończyła. Podoba mi się też postawa Karoliny Gilon i Andre w tym peogramie, są mocni a jednocześnie wspierają słabszych. Albo w lipcu była zbiórka pieniędzy na operacje w usa dla Kajtusia i jak widziałam jak takie biedne małe dziecko cierpi i ile musi przeżyć smutno mi się robiło i mialam lzy w oczach. Myślę, że to dobra cecha nie lubię osób które nie przejmują się krzywdą innych i maja to gdzieś.

Radziu bardzo fajny chłopak, fotogeniczny, bardzo sympatyczny. a że nie jest atletyczny, umięśniony i nie ma jakiegoś mocnego zarostu nie świadczy o tym, że jest jakiś gorszy. dla mnie gorsi byli ci, którzy go wyśmiewali, bo pokazali się z najgorszej strony. pewność siebie połączona z chamstwem ZAWSZE przegra. Radziu jest wrażliwy i dość nieśmiały, nie wiem czy oglądałaś edycję poprzednią z Mateuszą Magą, też odbiegał od kanonu mężczyzny, a jakoś karierę zrobił :)

Gość gość
Ja własnio bardzo lubię Radzia, fajny jest. A szczytem chamstwa bylo to jak ten Michael powiedział, że on jest gorszy bo kariery nie zrobi bo własnie nie ma klaty i zarostu. A poprzednią edycje oglądałam z Magą. Też mi go szkoda było, najbardziej nie lubilam Górala troche mi Michaela lub Jakoba przypomina.

Gość gość
No niestety właśnie go lubi, a ja zamiast Samuela obstawiam Kamile ;)