Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet agresywny, jak z takim postepować?

Polecane posty

Gość gość

Takim, który w każdej sytuacji zachowuje się agresywnie, nie przyjmuje do wiadomości, że może się tak zachowywać... Kiedy o czymś rozmawiamy i mam inne zdanie niż on, wścieka się i uderza pięścią w ścianę, ma zazwyczaj postawę typu "moja racja jest najracniejsza" Ciężko się z nim rozmawia na jakieś przemyślenia, szczególnie na poważne tematy.. Kiedy mamy podobne poglądy i zdanie w konkretnym temacie, to wszystko jest fajnie, ale kiedy on ewidentnie nie ma w czymś racji, tylko gada głupoty, to za Chiny nie da rady mu wytłumaczyć, ze się myli i robi się agresywny. Da się jakoś okiełznać taki typ "agresywnego"? Żeby zrozumiał, że mnie zawsze rani?

Gość gość
Da się. Też wal pięścią a jak nie pomoże to to prosto w kufę. Wtedy zrozumie. Ale sobie miłość znalazłaś.....

Gość gość
Uciekać. Poważnie. 2 rzeczy których nie zniosę i z kims takim nie bedę to olewanie mnie i właśnie agresja - to najgorsze co może być, gorsze od zdrady

Gość gość
hahaha, boki zrywać trollu :P

Gość gość
Śmiejcie się czy też nie, że to prowo. Tacy ludzie są. Uciekaj. Znajdź sobie normalnego faceta, bo osoba, która ma problemy z autoagresją (bo jak nazwiecie wyłamywanie sobie kości czy rozwalanie pięści o ścianę) i kontrolą, która szuka sobie ofiary (czyli słabszej kobiety, którą można skrzyczeć, że jest imbecylem, bo ma prawo mieć inne zdanie) nie zmieni się do us*anej śmierci! Będziesz się dusić do grobowej deski, albo do rozstania! Tacy ludzie może i nie chcą się tak zachowywać i później żałują, ale w przypływie adrenaliny to jest silniejsze od nich. Będą epizody wybuchów i próby powrotu do normalności. Są to zaburzenia psychiczne i tyle. Znam to po sobie, znam to po ojcu, sama miałam takiego chłopaka, którego racja była naj. Szkoda nerwów. Tylko gdybyście chciały słuchać... Inna opcja to ewentualnie jakiś stres i frustracja, ale jeśli problem nie będzie rozwiązany to on cały czas będzie podkuty.

Gość gość
a po co ci facet wiecznie niezadowolony, "mający zawsze rację", do tego agresywny? agresja bierze się z bezsilności, nieudolności w pokonywaniu życiowych przeszkód. kopnij w d/u/p/ę dziada, a ulży ci z całą pewnością :D 🖐️

Gość gość
z takim się "nie postepuje" z takim kończy się znajomość