Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś 21:00, wpisujcie punktualnie o tej godzinie "nie lubię Matuzalema"

Polecane posty

Gość gość
Matuzalem ma ifnormacje o Zwidmoku od SW z maila i dlatego Zwidmok się wscieka

Gość gość
"Dla mnie każdy, kto powtarza jego słowa, jest takim samym debilem." Jako autor tematu nie powtarzam jego słów, bo nawet ich nie znałem. Jak chcesz to nie wierz, nie zależy mi na tym. Od debili to wyzywaj kogoś ze swojej rodziny, a nie anonimowo, ciekawe czy będzie fajnie.

Gość gość
Ciekawe czy Matuzalem ma uprawnienia moda tego forum.

Gość gość
Krecha strolował Wilka teraz wziął się za Matu :(

Gość gość
Gdyby Matuzalem miał takie uprawnienia to Zwidmok mógłby pisać co najwyżej na "ciążowym" :)

Gość gość
skoro twierdzisz już któryś raz, że matu ma informacje od Słodko winnej to na co czeka i dlaczego tak bardzo mu zależy aby skłócić słodko winną z widmo ?

Gość gość
Czeka tak samo jak Widmo ze swoimi kwitami:D:D

Gość gość
Mucha przestań mącić :(

Gość gość
10.20 ban na kafe nie ma nic do ukrytej sieci w domenach "onion" zrozum, to zupelnie inne obszary. Strzeliłaś w kolano twojemu matuzalemowi wysyłając dziesiątki mejli do abuse aby zablokować kogoś, BO WYGLĄDA NA TO, ŻE BLOKUJECIE NIEWYGODNYCH UŻYTKOWNIKÓW KTÓRZY NIE ZGADZAJĄ SIE Z TWOIM MATU. Kto w takiej sytuacji będzie rozmawiał z matu, skoro lecicie na skargi do pani jak w przedszkolu i zauważ jak dużo ludzi już omija matu jak zarażonego. Gratuluje ci intelektu paprotko. :D

Gość gość
matu czeka z kwitami ? hahaha strzelasz w drugie kolano matuzalemowi, domyśl sie dlaczego :D

Gość gość
Ciężko uwierzyć aby Słodko Winna była w kontakcie z kimś takim jak matu. Jaka kobieta gustowałaby w niespełna 60 cio latku. Dzieciaku ogarnij duре, albo kup maść na ból duру. 😴

Gość gość
"ban na kafe nie ma nic do ukrytej sieci w domenach "onion" zrozum, to zupelnie inne obszary." Brawo, ktoś kto się zna choć trochę na informatyce. Ciekawe czy oni rozumieją co znaczy przenośnia - "domeny onion".

Gość gość
Już nie róbcie z siebie takich znawców, bo piszecie o rzeczach znanym 10ciolatkom :) Mowa o tym, że Widmo kiedyś na temacie Winnej nie raz pisał, że jego nicka mode kafe nie mogą zbanowac. Czaisz roznice? Zatem nie odwracaj teraz kota ogonem. :D

Gość gość
A pamiętasz, jak paliłeś temat Sunny Day czubie?:) _kreska_ 2014.10.02 Pozdro gosciu wyzej.  Zwroccie uwage na zegar, mnie nie obowiazuje ograniczenie czasowe I dalem zaledwie probke w wersji testowej I ziewam.  Bana ponoc dostalem, ale tez ziewam. Powtorze -nie bedzie mnie jakis j****y esbek stary znudzony urzedas zydokomunistyczny brudzil I latal za mna zboczeniec. Ja to gowno ignoruje, bo nie warte jest mojej uwagi. A ty sunny nie jestes obiektywna skoro nie widzisz jak to on zaczepia mnie I jest zboczeniec napastliwy. Ale ja sobie z nim poradze. A temat pale, ale to pozniej jak zauwaze jakies rozmowy z tym czyms, bo wroce. Nara.

Gość gość
_kreska_ 2014.10.06 @sunny -ty plujesz jadem locho ? Tatusia tutaj zgubilas, czy kochanka szukasz ? Won do dzieci, do rodziny nygusie. haha gohffkokfrdjk hrrr...tfuuuu ci w ryj chamie widmo.

...przypominam temat nie jest o "nielubieniu matu" a o bólu głowy autora wynikającym z czytania moich postów, tylko teraz nie do końca wiem o co biega bo wielokrotnie już napisano tutaj - albo apap albo nie czytanie matu, nie pisze aż tak dużo i pomijane moich postów jest o wiele łatwiejsze niż gęgania czy innych wklejek :)..

...cały czas zarzuca mi się cuda wianki a głównie udawanie kultury i poprawności :) Zapewniam że niczego nie muszę udawać bo od początku jak tu jestem pisze tak samo, ...za to dzięki komuś kto zacytował kreskę widać ile kosztuje go pisanie tutaj, ...tam widać jego stan "normalny" kiedy nie musi się hamować ...

Gość gość
_widmo_ wczoraj 22:17 -sama sobie zapracowalas na taka ocene i nie manipuluj mna WYWOLUJAC POCZUCIE WINY we mnie, bo oboje dobrze wiemy jakie masz nieczyste cele ukrywajac sie wylogowana pod gosciem. Jezeli bedziesz mi trollowac temat, to wlasnych wpisow nawet nie zobaczysz tam gdziekolwiek nawiazesz z kims rozmowe jako zalogowana. W jednej minucie kilkadziesiat kilometrowych ciagow cyfr jestem juz w stanie puscic i nic nie jest w stanie mnie zbanowac. yyyyuujhfttghhhh Hahahahaha i co, podobno taki "hakier" z ciebie :D:D

Gość gość
12.19 czuba poszukaj sobie w rodzinie. Pokaż swoją historie szmatkuzalemowy pomiocie i przekonamy sie jaka jestes czysta. Mam ci przypomniec co wypisywalas kiedys ? Powtarzam, ze nie można nazwać banem tej pseudo blokady gdzie w dwie minuty mozna założyc kolejny profil nawet z tego samego adressu. Zablokujesz komus dostęp do forum i w tym APNy, priwoxy, posredników uniemożliwiające nawet czytanie forum, to wtedy można przyznać racje co do bana. Mo(d)erka nawet nie wie, że pluginami może blokować, to o czym my rozmawiamy. Pewnie odcieła kilka dzielnic blokując jedną osobe swoimi wątłymi metodami, bo aktywność znacznie spadła. Ktoś może korzystać z adresów przypadkowych kompiuterów jako posredników (węzły) i wtedy banem obrywa niewinny. Cytujesz to co ktoś napisał rok temu, musisz miec dużo czasu, chyba z domu nie wychodzisz i cóż za poświecenie dla matuzalema. Jestes jego sługusem ? Nie szkoda ci zycia ?:D:D

Gość gość
grunt, że wydało sie jak matuzalema pomocnica leci na skarge do moderki :D

Gość gość
Wijesz się i kluczysz próbując odkręcić swoje słowa dziubasku :D Wielokrotnie pisałeś że nie da się ciebie zbanować bo jesteś dobrze schowany. Tymczasem zbanować cie jest równie łatwo jak każdego innego. Więc mi tu nie pie.erdol :D

Gość koza z Łodzi
Nowy jest w Pacanowie i czeka na kozła:-D

Gość gość
Musisz mieć dużo czasu- napisał Widmuś wylewajacy tu swe żale od samego rana:) Cytuje twoje bzdury i chamstwa sprzed roku, bo mam stronę wyszukująca. adres zaczyna się na "g". Pewnie na domenach onion o tym nie piszą?

Kreska weź już przestań wiązać ludzi w jakieś klik ... weź zrozum że ktoś może mieć równie mocno dość twojego chuligaństwa i chamstwa na forum jak i ja ale nie czyni to z niego mojego poplecznika ...poza tym bardzo długo piszesz ze nikt mnie nie lubi i nikt ze mną nie chce pisać. No i dobrze, pisać z kimś to ja mogę sobie na priv na forum po prostu dyskutuje w tematach o sprawach którym są poświęcone.

Gość gość
całe forum dzieciak przekopie aby zacytować kogoś, a później pobiegnie na skarge do pani moderki jak w przedszkolu. A matu da pochwałke dzieciakowi.:D

Gość gość
chyba ostatnio zapomniałeś zablokować swoich urojeń pluginami bo profil widmo poleciał wpi.izdu.u jak naspidowana ćma :D

Gość gość
"całe forum przekopie":D:D niech ktoś mu wytłumaczy jak działa google :classic_cool:

Gość gość
Chłopie gdzie tu kreske widzisz