Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dekalogowata

A tu w zasadzie nic się nie dzieje.

Polecane posty

Gość Zirytowany forumowicz
Masz rację, a teraz: wypier/d/alaj! 😡

Gość gość
Taa najpierw sztucznie podbijany temacik z pomaranczy, pozniej wielkie entre :D

No nic tam. Informuję jedynie pewną podeszwę, że żyję. 🖐️ Bo podeszwa to jedyny prawdziwie zainteresowany tematem twór (ponoć mojej wyobraźni).

Nie czytam... Jeśli jesteś podeszwą, to podchodzisz do tego forum mało poważnie, ale zadaniowo, a do zadania podchodzisz już całkiem poważnie. :) It doesn't even have to make any sense. A jeśli nie jesteś podeszwą, to nie wiem coś ty.

O rany, Deka. już raz się zastanawiałaś, czy aby ja nie jestem podeszwą, a było to wiele lat temu i byłem wtedy kimś zupełnie innym. :D A wszystko to w kontekście pewnego utworu Dürrenmatta. ;) Stare dzieje. To forum doprawdy nie warte jest tylu intensywnych przemyśleń.

Gość gość
Potrzebny psychiatra czy fałszywy alarm?

Chociaż przyznaję, ze gdyby kafe było moim środowiskiem naturalnym i ktoś łaziłby tu za mną jak cień, pewnie byłoby to obsesjotwórcze. Tyle, że kafe nigdy moim środowiskiem naturalnym nie było. :)

Gość gość
Zawsze przed głównym wejściem najpierw zakładasz sobie temat z pomarańczy idiotko?

Durrenmatt... Dzwoni mi w którymś kościele. Jeśli to "tyle lat", to zaprzeczanie, iż nie stało się to forum twoim "środowiskiem naturalnym" jest bez sensu.

Gość gość
Nie lubię fałszywych ludzi, to żadna agresja. Nikt o tobie nie pamięta oprócz dinozaurów. A tu nagle najpierw pojawia się temat "czy pamiętacie...", a wieczorem pojawia się gwiazda we własnej osobie. Płyn idiotko :D

Czemu niepotrzebnej? Dla nich to jedyny sposób, żeby zaistnieć. ;) To zdumiewające, że współczesna technologia daje nam do ręki narzędzie, stwarzające praktycznie nieograniczone możliwości komunikacyjne, a my wykorzystujemy je wyłącznie do tego, aby napluć komuś w twarz. Smutna wizja upadku cywilizacji. :)

"Wyłącznie" jest za to przesadą... Plucie w twarz idzie zgodnie w parze z podnoszeniem na duchu, bez tła jednego nie dałoby się zauważyć i docenić drugiego.

Gość Zirytowany forumowicz
gość dziś Sęk w tym, że ona nie była nigdy gwiazdą,choć zawsze chciała. I lansowała się na najbardziej debilne sposoby, np. wymyślając własne podszywy które rzekomo ją prześladowały, a w rzeczywistośc***isała sama ze sobą zmieniając co chwila nicki :O

Podszyw jest tylko jeden. Nie był wymyślony, za to nieproszony i z tego co widzę, wywołuje mnie od czas do czasu... Ale na forum pozostanie to jedynie teorią spiskową o mojej mnogiej osobowości. ;)