Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie przeciw myśliwym

Polecane posty

Gość gość

Wejdźcie proszę na Facebooku- Ludzie przeciw myśliwym. Myśliwi to g****o, ale to wiem od dawna a wciąż takie obrazy, sprawy otwierają mi nóż w kieszeni.

Gość młody pzł
trudno powiedzieć pseudo ekolodzy tzw zieloni robią z tego bardzo dużą propagandę i za dużo sieją głupot często na mysliwych się mówi że to zboczeńcy ? i ludzie z problemem alkoholowym ? takie słowa są karalne przestępstwo za zniesławienie art. 212 kodeksu karnego ale nieważne chodzi o to czy jakikolwiek ekolog to udowodnił złapał za ręce ? osobiście nie ale najbardziej denerwuje mnie to że większość taki eko pochodzi z miast co lasu nigdy nie widzieli a najwięcej się wypowiadają na ten temat ale powiedzmy my że myśliwi to są mordercy i tylko strzelają ale czy jakiś ekolog pomagał zwierzętom ścigał kłusowników dokarmił zwierzynę koła łowieckie płacą duże pieniądze na odszkodowania wyrządzone przez zwierzynę ale zieloni mają zawsze na to odpowiedz ale za niedługo ma wejść ustawa czy już weszła nie jestem na bieżąco ustawa o prawie łowieckim jaki ktoś będzie zakłócał lub próbował utrudniać polowanie zostanie nałożony na tą osobę mandat pozdrawiam i mniej nienawiści do blizniego swego darz bór

Gość gość
zieloni to debile wchodza celowo na strzal tylko by mysliwy mial problemy. Zieloni sa podobni do lewakow.

Gość gość
Zgadzam się z poprzednikiem. Znam rolnika któremu dziki 5 razy zniszczyli uprawy rolne. Rolnik płakał i poprosił myśliwych o ratunek. A wy pseudoekolodzy zajmijcie się Ekologią a nie Myślistwem. Na Warmii jest wiele brudnych jezior, po prostu syf. Już kilka razy zwróciłem na to Ekologom uwagę, ale oni są przekupni i milczą.