Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msdb

Różne upodobania

Polecane posty

Gość msdb

Jestem w bardzo udanym związku. Tylko jedna kwestia nie satysfakcjonuje mnie do końca. Mam tendencje sadomasochistyczne. Mój chłopak nie. Czasami realizujemy moje fantazje. Wszystko byłoby idealnie ale... Być może zrozumieją mnie osoby podobne do mnie: ja cały czas czuję, że on udaje. Wciela w życie moje scenariusze ale widzę, że ani go to grzeje ani ziębi. Mam świadomość, że dogadza mi jak może. Nie piszcie "zerwij z nim", bo nie o to chodzi. Zastanawiam się tylko czy jest jakaś szansa, żeby zainteresować go bardziej takimi klimatami i żeby też zaczęły go interesować. Może ktoś był w podobnej sytuacji? Jak nie da się nic zmienić to trudno. I tak jest świetny. ;)

Lubisz szpinak? Jeżeli nnie, to możesz go jeść, bo babcia tak chce, a Ty będziesz udawać, że C smakuje. Być może po czasie się przyzwyczaisz i faktycznie go polubisz, ale pewności nie ma;)

Gość gość
Takie rzeczy ponoć ma się wrodzone. Ja mam zapędy sadomasochistyczne, ale bardziej masochistyczne, mam swoją Panią wirtualnie.

Ja te mam niestety masochistyczne i wiem jak trudno jest spotkać kogoś, ktoby dał się w to wciągnąć;)

Gość msdb
Z moich doświadczeń wynika, że nie tak trudno. Ale tak się złożyło, że trafiłam inaczej.

Gość gość
Teraz wszyscy będę pisać, że mają upodobania sado maso.

Gość gość
No niestety, ale upodobania sado maso często są ze sobą powiązane, a u mnie dominuje masochizm.

Gość msdb
No nic. Będę próbowała jeszcze go zachęcić. Chociaż mam wrażenie, że dla niego to i tak będzie tylko urozmaicenie.

Gość gość
Zachecaj a jak sie tobie nie uda to mogę pomoc wirtualnie

Gość gość
Takie upodobania kształtują się już w naszym wczesnym dzieciństwie. Nie da się tego nauczyć. To się ma lub nie.

Gość msdb
Też wydaje mi się, że szansa jest mała. Czuję się jak zboczona baba, która próbuje zrobić z normalnego chłopaka dewianta...