Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to depresja?

Polecane posty

Gość gość

Nic mnie nie cieszy, niczego nie jestem w stanie docenić, mam jakiś zwolniony zapłon i to bardzo,reaguje niczym trup, choć wcześniej byłam błyskotliwa i żywa.. Jestem strasznie apatyczna ,godzinami potrafię Gapic sie w monitor czy tv nawet nie myśląc o niczym , tak mechanicznie przełączyć strony czy kanały ..jakby ktoś mnie zapytał co oglądałeś przez ostatnie 4h to nie byłabym w stanie powiedzieć . Ludzie mnie draznia i unikam ich. Moglabym siedzieć w pokoju przez tygodnie ale wiem że to strata czadu a jedyne co mnie martwi to to że się starzeje. I chyba dziś sobie uświadomiłam że jesten w tyle za rówieśnikami co mnie jeszcze bardziej dołuje. Pracuje ciężko za słaba kasę ,życia prywatnego nie mam . Kiedyś było inaczej. . .

Gość gość
Kiedyś żadne uczucia nie były mi obce. Byłam taka jak reszta , denerwowalam się czy zazdroscilam ze nie jestem taka jak ktoś inny , a teraz na odwrót ..denerwują mnie ludzie przez to ze są ludźmi, ze sa przewidywalni, wszyscy mamy takie same uczucia i osobowości dziela sie na typy a charakter można tak łatwo zmienić ze nic nie czyni nas wyjątkowymi . Nie ma ludzi niezastapionych ,, a ego i głupota ludzi mnie dobija. Mało osób jest godnych uwagi ,może przez to tracę energię bo kieys angazowalam się głównie w relację relację innymi