Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie czuję żadnej przyjemności z seksu

Polecane posty

Gość gość

Żadnej!!! Jestem załamana bo mam 21 lat.. niby mam libido ale chodzi o to, ze kompletnie nic nie czuję do facetow ani do kobiet ani nawet do wibratora. W przeszlosci zdarzalo mi sie mieć orgazmy lechtaczkowe, ale to tyle i zazwyczaj spontanicznie.jak byłam dziewica czy w ogóle młodsza to myślę ze można było to usprawiedliwić ale teraz? Ja nie czuję nawet nic oprócz dyskomfortu rozdraznienia i czasami lekkiego bólu , gdy facet wchodzi .. jak tu się cieszyć? Nie wiem ,moje koleżanki (słyszałam gdy spaliśmy po imprezach) potrafią się położyć facet bez niczego bez macanek nawet wchodzi one po 30sekundach już jecza... Ja nigdy nie czułam przyjemności jakie to uczucie kobiety? I dlaczego tak mam?

Gość gość
to jeszcze nic, mi tylko masturbacja sprawia przyjemnosc :/ wole pocieranie niz rozpieranie, kazdy facet wydaje mi sie za duzy, sprawia mi to tylko bol

Gość gość
To chyba jednak masz lepiej bo mnie nawet masturbacja nie kręci czuje się tak samo.

Gość gość
Zupełnie nic cie nie podnieca??

Gość gość
Psychicznie potrafię się podniecic,pragnąc kogoś ,mialam facetow ,ale nie w tym rzecz ze byli kiepscy ze mną jest coś nie tak.. niby budowę mam ok wiec nie wiem.. kompleksów tez nie mam ..