Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubie łysych mężczyzn są bardzo męscy

Polecane posty

Gość gośćbrunetka
Zawsze dbałam i dbam o siebie. Wszystko na miejscu bez poprawiania chirurgicznego. Wzrost wysoki, duże brązowe oczyska, wielkie usta,,, tak to wygląda :P:D

Gość gość
Oj to już brunetko coraz bardziej mnie podkręcasz. Wszystko na miejscu ? Dobrze ! Oj nie zasnę dzisiaj :) Wysoka dobrze ! Oczy duże brązowe Dobrze ! Aj już starczy bo mi mały się rusza w gaciach.

Gość gośćbrunetka
Przestań, nic takiego nie napisałam:) Normalna kobieta. O i jeszcze skromna :P

Gość gość
No właśnie taka czyni cuda :) Cicha woda, a w... ogień :) Nie mów, że nie ! Przypuszczam, że rozbudził bym Ciebie. Jak się ubierasz ?

Gość gośćbrunetka
Lubię sportowy wygodny styl. Żadnej ekstrawagancji, luz, pełna swoboda. Mam fioła na punkcie jakiś kobiecych dodatków. Tyle. Nie palę, zero alkoholu, dziwnie brzmi. Wiem :classic_cool:😘

Gość gość
Alkohol jest nie modny, przynajmniej dla mnie. Podoba mi się kobieta na wysokich obcasach o nie za długim noszeniu się. Do tego trzeba mieć ładne nogi lub nie mieć kompleksów z nimi związanych. Dodatki ? Pończochy to dla mnie najciekawszy dodatek. Podoba mi się pełna pupcia i to czym kobieta ma oddychać. Ja ubieram się najbardziej normalnie.

Gość gośćbrunetka
Nie o takie dodatki chodzi. ;) Bardziej różnego rodzaju ozdobne wisiorki na rękę , kolczyki koła. Obowiązkowo różowa pomadka do ust. Nie chodzę w szpilkach bo bez tego jestem wysoka kobieta. Tak to wygląda stojąc z boku. Rozbudziłeś mnie i co teraz? Ciało i usta krzyczą, oczy mówią" Na co czekasz??????"......😘

Gość gość
Czekam byś mnie porwała w wir rozkoszy brunetko :) Moja męskość ... :) Nie wiem czy długo tak wytrzymam. Co do szpilek mogła byś je nosić bo mam ponad 180 Kiedy ostatnio pieścił Cię prawdziwy facet. Oj zrobił bym z Tobą to. Nie wierzę byś mi potrafiła odmówić. Twoje ulubione pieszczoty to ... ?

Gość gośćbrunetka
Uwielbiam długa grę wstępną , zaczynając od pieszczot piersi. Już na samą myśl, jestem tam wilgotna ;) Czujesz jak wali mi serce? Widzisz te rumieńce? One nie oznaczają wstydu, wręcz przeciwnie. Widzisz ten mój okropny wzrok???.....;) Ten wzrok mówi sam za siebie. Chcę być dziś Twoja. Cała twoja :P

Gość gość
Pieścić Cię to sama rozkosz ! Piersi nabrzmiałe z podniecenia, sutki Twoje za chwilę wybuchną. Lekko muskając końcem języka. Przesuwam pieszczoty coraz niżej, ręką wyczuwam gorąc co płynie z Twojego magicznego miejsca już jest wilgotna i zatapiam paluszek by wydostać soki, które za chwilę zacznę spijać i się nimi delektować. Drżysz cała i pragniesz więcej i czekasz bym zatopił swoją nabrzmiałą męskość jak najgłębiej.

Gość gośćbrunetka
Lubię łysych zadziorów :P. Jeszcze jak ma na sobie niebieską koszulę to :P Uwielbiam...😘 Całujemy się, nasze języki warują, na serio zaraz wybuchnę z pożądania. W tej chwili nic się nie liczy więcej>Tylko Ty , ja i ta magiczna chwila:P Zedrzyj ze mnie wszystko, wbij się we mnie mocno, oplotę cię nogami, do uszka szepnę : pie/prz/ mnie mocno bo tak lubię ;)😘

Gość gość
Podoba mi się jak takie słowa słyszę. Jak chcesz brunetko jak Ci będzie dobrze moja nabrzmiała maczuga powoli rozpycha Cię. Nie myślałaś, że kiedyś doznasz takiej rozkoszy z niebieskookim łysolem. Chcesz go mieć w buzi ? Słyszę tak i łapiesz oburącz i resztę wkładasz dławiąc się tą resztą. Boże jaki on jest wspaniały mówisz i dalej chcesz by Cię wypełniał. Nie za głęboko bo mnie przebijesz :) Czuję jak go otaczają ścianki Twojej gorącej, nabrzmiałej Ci/puni. Coraz mocniej dobijam do końca, już prawie mdlejesz z rozkoszy.

Gość gośćbrunetka
Trafiłeś w to co lubię i jeszcze niebieskie oczy :P Mrrr jestem Twoja😘 i brakło mi słów :D Chyba z wrażenia:)

Gość gość
Koszule też noszę niebieski :) To mój ulubiony kolor, ale nie tylko. Lubisz zarost na klacie to masz :) Dużo męskości to też masz :) Nie napisałaś mi czy się depilujesz, ale jeśli tak to trudno. Podoba mi się ... :) Pieścić chcę Twoje stopy, tyłek i całą na raz. Chcesz bym Cię wziął od tyłu na stojąco, szybko i mocno lubię to :)

Gość gośćbrunetka
Skąd wiesz co lubię??? Lubię mocno od tyłu. Uwielbiam zaciskać w trakcie mięśnie 😘 Wiesz ile chciałabym Ci opowiedzieć?:classic_cool: Ale to już po :D

Gość gość
Pisz bardzo mi się to podoba. Nie zawsze można taką Kobietę spotkać. Podoba mi się tyłek wypięty i gdy mój popycha w wspólnym rytmie. Widać przy tym Twoje piękne nogi w lekkim rozkroku to cudowny widok. Też bym chciał wiele napisać, ale mamy czas. Ja sobie teraz go lekko masuję bo sprawiłaś to swoim pisaniem.

Gość gośćbrunetka
Zgadza się mamy dużo czasu. Zdradzisz chociaż swój przedział wiekowy? 😘 I do której tu będziesz? Bo niedługo zmykam bo wzywa życie realne, ale mam nadzieję, że wybaczysz ;)

Gość gość
Jeszcze chwilę będę, ale jeśli zostawisz tą brunetkę w tytule to Cię znajdę. Przedział wiekowy ? Możesz zgadywać jeśli chcesz, ale nie mało :) Jeszcze jestem żywotny bo o to dbam :) Naprawdę fajnie się pisało o ile nikt się nie podszył pod Ciebie.

Gość gośćbrunetka
Mam nadzieję, że jestes 30+ :P Chyba nikt się ne podszył. Muszę uciekać ale wrócę jak zawsze .Przyjemnego popołudnia 😘🖐️

Gość gość
To prawda- jeden lysy zrobil mi 3 razy pod rzad :)

Gość gość
Trochę + wracaj szybko. Miła jesteś brunetko i słodka !

Gość gośćbrunetka
Czy ktoś widział pewnego przystojnego łysego z tego tematu? ;-) Lubi kolor niebieski i dobrze nam się dziś rozmawiało :-P

Gość gość
Muszę powiedzieć dobrze i to jak ! Nie siedzę tu często więc i tym razem pojawiam się i znikam. Szkoda, że niektóre wypowiedzi Twoje były zdawkowe, poczułem, że nie chcesz do końca powiedzieć o sobie więcej, ale nie musisz. Może kiedyś natrafimy na siebie ponownie.

Gość gość
Mój facet też jest łysy i na innego bym się nie zamieniła.

Gość gość
faceci z zakolami też wyglądają całkiem atrakcyjnie

Gość gość
Pisałam już, że mój jest łysy, a resztę goli na 1 mm. Poza tą łysiną uwielbiam jego temperament. Jest wiecznie spragniony co mnie tylko może cieszyć. Nie trzeba zbytnio się lansować by miał pełną gotowość.

Gość gość
Mi nie przeszkadza łysina mojego faceta, ale nawet pociąga. To co ktoś napisał wyżej się całkowicie zgadza oni są ... no ... itd.