Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robimy liste cech kobiety które sprawiają że kobieta jest nieatrakcyjna

Polecane posty

Gość gość
a ja mam małe z******te cycki :D nikt mnie nie wpędzi przez to w kompleksy bo są prześliczne ;)

Gość gość
tobie sie male cycki podobaja ale facetom ku/tasy opadaja:D

Gość gość
tak czytam i czytam to w sumie między sobą mnie opisaliście :D

Gość gość
pomyślmy, co mam z tych list: -nienaturalny kolor włosów -krótkie włosy -mocny makijaż -tatuaże -wysoki głos -dużo gadam -feministka -używam zdrobnień (mój dorosły kot zawsze jest kociakiem) -pracuję na pełen etat więc poświęcam się pracy (!!!!) -nie zajmuję się tworzeniem domu, po prostu w nim mieszkam :P Jak coś jeszcze znajdę to dopiszę, a potem pójdę się powiesić z tej rozpaczy

Gość gość
efekt był wprost przeciwny ;) moi byli kochali moje piersi ;) nigdy ich nie pomijali, zawsze sie do nich dobierali, zachecali do chodzenia bez biustonosza i do opalania sie topless ;) nie narzekam na piersi bo nie mam na co :D nie ma osoby która uznałaby je za brzydkie ;)

Gość gość
Jak małe to i brzydkie.

Gość gość
o przeczytaniu dla większości jestem ideałem jednak ja też mam wymagania, między innymi takie że facet powinien mieć co najmniej 20 cm oczko.gif x Po tych 20 cm widać od razu, że żadne słowo które napisałaś nie jest prawdą, bo żadna laska nie nie chciałaby rozmiaru konia.

Gość gość
miałam faceta co miał koło 15 takiego co miał powyżej 20 i takiego co miał pomiędzy (chyba 18) i uważam że te większe są lepsze :D doznania sa o wiele mocniejsze i jest ci lizać ;)

Gość gość
a moje małe są cudne :D sorry ale zdanie prawika g****o mnie obchodzi :D znam swoją wartość i żadna męska pipka mi jej nie zniszczy :D

Gość gość
Cudne są dla ciebie bo muszą, ale niekoniecznie dla innych. A z tym prawikiem to słabe, wymyśl coś oryginalniejszego.

Gość gość
miałam faceta co miał koło 15 takiego co miał powyżej 20 i takiego co miał pomiędzy (chyba 18) i uważam że te większe są lepsze smiech.gif doznania sa o wiele mocniejsze i jest ci lizać oczko.gif x Oj młoda bajkopisarko, widać, że ty na oczy penisa nie widziałaś. Chyba że w filmie :)

Gość gość
dla niej, dla jej facetów i pewnie dla ciebie też...chociaż ty pewnie nie widziałeś nagich cycków na żywo :P

Gość gość
nie widziałeś to nie wiesz jakie są, ja je widzę, moi byli widzieli i każdy się nimi zachwycał ;) takie trudne do przełknięcia że mały biust może być na prawdę śliczny? :D pewnie jak słyszysz mały biust to wyobrażasz sobie kompletną deche, mam racje? bo przecież są albo melony albo dechy :D nie ma nic pomiędzy ja mam piękne piersi takie do rączki ;) idealnie pasują do mojego filigranowego ciała :)

Gość gość
Chociaż nie chciałbym dziewczyny z niewielkim biustem "do rączki", to jednak super że są dziewczyny bez kompleksów z tego powodu i nie odreagowują za to na facetach agresją i frustracją.

Gość gość
a po co mieć kompleksy jak nie ma z czego :) mają ładny kształt, są jędrne, sterczące i co najważniejsze zdrowe ;) nie mam więc powodów żeby mieć złe zdanie o nich :) nie zamieniłabym go na żaden inny :)

Gość gość
Ja jako kobieta napiszę co mi się nie podoba u innych kobiet: tapeta na gębie taka że szpachlą trzeba zmywać, solara, tipsy, sztuczne cycki, farba na włosach (szczególnie żółty blond), brzydko wydepilowane brwi, ostrzykane wary, botoksy, wypełniacze. Generalnie ja najbardziej lubię naturalne skromne kobiety, dla mnie piękna jest np. magdalena walach. Ideał kobiety: naturalnie piękna, zawsze gustownie ubrana. Natomiast jakieś Dody, Natalie Siwiec, Pietrasińskie i inne klony ze sztucznymi cycami, toną tapety na gębie, ostrzykanymi warami to jest właśnie to czego nie lubię u kobiet. Poza tym nie podoba mi się też wulgarny ubiór, cyce na wierzchu, spódniczka ledwo zakrywająca doopsko. Np. salma hayek ostatnio zrobiła się strasznie wulgarne i wywala swoje ogromne silikonowe cycki, dekolty do pępka. ja cenię naturalność, nawet kobieta z małymi piersiami może być piękna jak umie dobrze się ubrać, poza tym są push upy.

Gość gość
Nie obchodzi mnie Wasza lista. :-)

Gość gość
To po co się wpisujesz?

Gość gość
Salma jest super sexy.

Gość gość
ja nie lubie naturalnego wygladu, wszyscy wygladaja wtedy tak samo

Gość gość
a to sztuczny taki odmienny i wszyscy inaczej wygladaja? :D kazdy ma pontony zamiast ust, biale włosy, czolo które sie nie rusza i silikonowe cycki :D na prawde wielka różnorodność :D

Gość gość
salma nie jest sexy, niska, krępa, brak talii, szeroka szczęka i wielkie silikonowe cycki którymi chce chyba odwrócić uwagę od starzejącej się twarzy

Gość gość
zmienić wygląd można na wiele sposobów. Co do białych włosów - niewiele osób je ma bo biały ciężko jest utrzymać

Gość gość
Salma Hayek - piękna, zgrabna, z dużym biustem. Jak ona nie jest seksowna, to nie wiem która jest. Pewnie kafeteryjne "piękności" :)

Gość gość
Salma ma prawie 50 lat i nadal wygląda niesamowicie. Jak była młodsza to była personifikacją seksu :D

Gość gość
nie wiem po co sobie biust powiekszala

Gość gość
bo ma prawie 50 lat i grawitacja pewnie zrobiła swoje. Więc biust trzeba było unieść i włożyć implanty żeby był bardziej jędrny. Moim zdaniem wygląda świetnie.

Gość gość
ciekawe jakby wygladala bez pomocy chirurga :P

Gość gość
nie wiem, staw swoje zdjęcie koło 50 panno naturalna. Pewnie podobnie do ciebie ;)