Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet ma zostać dla dziecka?

Polecane posty

Gość gość
Gdybym była jakąś drugą po co miałabym to ukrywać. To mój 15 lat młodszy brat. Martwię się o niego. Jestem matką chrzestną maleństwa.

Gość gość
Jesteś niby starsza o 15 lat i nie wiesz co niby Twój brat powinien zrobić? Twoje wpisy śmierdzą gimbazą. Więc nie gniewaj się - ale jeśli faktycznie jesteś tylko siostrą - to zajmij się swoim życiem a nie wperdalaj się w zycie swojego brata.

Gość gościnnie Felix
Matką chrzestną zostaniesz więc na wieki. Nie ma się o co bać :D

Gość do prawnika 24
gość lecz się p********z sam ze sobą debilu j****a do psychiatry cię zaprowadzić trzeba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Felix chodził z nią 4 lata. Już wcześniej mówił jej - ja to wiem od niedawna że z nią kończy, to ona mu groziła, że sobie coś zrobi i takie tam. Płakała, robiła mu wyrzuty i on do niej zawsze wracał. Jak było już tak daleko, że miał z nią zerwać i to definitywnie to zaszła w ciążę. Ona brała tabletki. Dla mniejasne jest to, że dzieckiem chciała go przy sobie zatrzymać.

Gość gość
Jej rodzice - zresztą w moim niemalże wieku zdecydowali, że on ma z nimi zamieszkać ,pracę znależli mu w okolicy gdzie tam jakiś ich wujek pracuje. Teraz mówi, że czuł się jak jakaś marionetka.

Gość gościnnie Felix
A nie zdziwiło cię to, droga siostro, że jeśli twój brat mimo, że nie chciał z nią być "definitywnie", to jednak uległ jej słabością i poszedł z nią do łóżka? W efekcie tego pójścia z tą znienawidzoną przez niego kobietą, przyszło na świat dziecko, które on teraz kocha. Twój brat też nie jest bez winy.Chyba go do tego łóżka nie przywiodła karabinem maszynowym i nie zaobrączkowała w kajdany? ;)

Gość gościnnie Felix
Jak to czytam, to ręce opadają. Jej rodzice załatwili mu pracę, kazali mieszkać ze sobą w jednym domu..wybacz, ale twój brat nie nadaje się nawet, żeby nazwać go mężczyzną. Dlaczego? Bo nie ma własnego zdania. Teraz też liczy na to, co mu doradzisz i wtedy on to zrobi. Czy będzie się z tym czuł "komfortowo"? Nie ma pewnie wyjścia :D

Gość gość
Ona jest śliczną laleczką, on przystojny i jak już mu to kiedyś mówiłam idealnie pasował jej do obrazka. Poznał ją jak miała 16 lat i po prostu z nią był ciągle. Ona wzbudzała w nim poczucie winy jak chciał się od niej uwolnić - tak uwolnić to dobre słowo.

Gość gość
uwolnić, od laleczki? nigdy! :P

Gość gość
Kolejna debilna prowokacja a Wy to łykacie....

Gość gość
Jasne. Prowokacja. Nie znam nikogo, żadnego mężczyzny który odszedł od żony. Zostawił dziecko. Właśnie mój brat najbardziej chciałby zabrać dziecko do siebie. Nie chce żeby jego niedojrzała żona na spółe z pustą matką wychowywały dziecko.

Gość gość
powoli, nikt nie łyka.nie widzisz, że wszyscy sobie robią z tej siostry jaja? :D ona napisała wcześniej, że pisze jako ta "druga", a później jako siostra. myślisz, że ktoś to łyka?;)

Gość gość
Uwolnić orkę, uwolnić orkę, uwolnić orkę!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Przecież nie pisałam że jestem tą drugą. Od początku piszę że jestem siostrą.

Gość gość
Uwolnić orkę - dobry tekst :D

Gość gość
"12:53 - Felix - to nie tak. Jest on, ona, dziecko i ta "druga". I ten temat założyła właśnie ta "druga".." - cytuję aby ci autorko odświeżyć szare komóry :P

Gość gość
Ja jestem autorką i to że jest on...... I ta druga nie ja napisałam. Pisałam że nie ma żadnej drugiej. Jestem siostrą.

Gość gość
wstąp do zakonu a kłamstwo zostanie ci darowane na wieki! :D

Gość gość
A świstak siedzi i dalej zawija te sreberka :P

Gość gość
Myślałam że może ktoś coś doradzi, ktoś zna podobne przypadki, wie jak takie rozstanie wygląda ze strony mężczyzny. Bo sama nie wiem jak mu pomóc, jak go pocieszyć. Chyba jednak nie było sensu tutaj pisać.

Gość gość
niech radzi się prawników, a nie siostry z bożej łaski :D

Gość gość
Jak do ciebie przyszedł by brat czy siostra po radę, pomoc to też odeślesz do prawników? No, brawo!!!