Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPytamPowaznie

Co myslicie o pijawkach na penisa?

Polecane posty

Gość gośćPytamPowaznie

Witam.Myslalem ostatnio o pijawkach by pobudzic krazenie penisa.Czy ktos juz probowal tej metody?

Gość anka014
Trochę to eksperymentalne, ale daj znać co z tego wyszło. Kiedyś facet na http://ekstaza.pl chwalił się penisem i mówił, że ma takiego właśnie dzięki pijawkom. Jestem tylko ciekawa, na ile oszukiwał, a na ile nie...

Gość gość
Pomysl fajny,moze ktos juz mial.

Gość bella  86
A nie lepiej, żeby Ci kobieta possała, a nie pijawka, chyba, że spotkasz kobietę pijawkę.:D

Gość CzwarteImperium
Krótko i zwięźle: Horror. :(

Gość gośćJaAutor
No niegadajcie.....,babka i tak ssa jak musi.Nie od dzis wiemy co moze pijawka,jej wlasciwosci lecznicze itd.Zastanawiam sie czy one nie sa lepsze niz chemiczne tabletki!Jako ze staram sie zyc zgodnie z natura to traktowalbym to jako taki zabieg odnowy czy jak akupunkture.Wcale niemusi byc horror;)

Gość CzwarteImperium
Nie bałbyś się? Pijawki są ...wstrętne? :( Ciekawe czy podczas terapii zdarza się wzwód. ;)

Gość gość
Wstretne sa ale korzysci z nich tez sa,nie zjedza mnie przeciez,grunt to pierwszy raz to zrobic,hehe.Bac bym sie nie bal raczej.No,ciekawe z tym wzwodem hahaha.Bardziej mnie interesuje czy akurat one maja wplyw na jakakolwiek poprawe krazenia krwi czy cokolwiek w tym cennym miejscu.Jak niemaja to niema co doopy zawracac,ale mysle ze maja i dlatego pytalem czy ktos mial do czynienia juz z nimi na ptaszku.

Gość Odpowiadam Poważnie
Szczególnie uwielbiam jak jest naturalny blond z figurą tancerki i niczego sobie urodą, z wysokim IQ.

Gość gość
nie myślę o pijawkach, ale wspominam komarzycę :)