Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Invimed Warszawa proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość

j w proszę aktualne opinie na teram kliniki Invimed w Warszawie. Dopiero zaczynamy z mężem tam leczenie, ale w sumie trafiliśmy tam "przypadkowo"... Cały czas myślałam, że jak zaczniemy jakieś leczenie, to wybierzemy się do Novum i zastanawiam się czy zostać w Invimed... W sumie do Novum mamy bliżej i chyba mają lepsze opinie... Sama już nie wiem. Na razie jesteśmy po pierwszych wizytach w Invimed i jest ok, ale jak już mam się leczyć, to chcę wybrać najlepszą klinikę w swoim mieście i dlatego mam wątpliwości.

Gość gość
Polecam dr rokickiego dzięki niemu mamy synka

Gość gość
zapisałam się już na pierwszą wizytę, ale do innego lekarza... w sumie chyba zawsze lekarza można zmienić... Udało się Tobie zajść naturalnie czy in vitro?

Gość kala13
ja też się leczyłam w invimedzie w warszawie. Udało się za drugim razem :D Jestem mama. Dr Rokicki jest swietnym specjalista :) daj znać jak poszło !

Gość gość
leczyłam się, 3 inseminacje, in vitro. nie udało się. zaszłam naturalnie. szkoda było kasy.

Gość zainteresowana876
Nagle zaszłaś w ciąże naturalnie ?:) A miałaś jakies problemy fizyczne czy poprostu coś Cię blokowało ? Ja się właśnie wybieram do Invimedu. Możesz coś rozwinąć na ten temat ?

Gość gość
całkowicie naturalnie. u nas był taki problem, że mielismy wszystkie badania super, więc nie było zadnej uchwytnej przyczyny. chyba psychika nas blokowała. o 1. dziecko staralismy się 8 m-cy, o to drugie 22 miesiące. w invimedzie miałam wrażenie ekspresowej szybkości załatwiania pacjentów, sama nieraz podpowiadałam lekarzowi jakie jeszcze badania zrobić. także ja nie polecam

Gość zainteresowana987
A u jakiego lekarza sie leczylas tam?;( Zaczynam sie denerwowac.. A to nie jest wskazane.

Gość kinieczek
Wlasnie, jakiego lekarza mialas? Ja. Tez mialam tez sam problem z psychika. I nam pomogli w invimedzie. Zupelnie mam inne doswiadczenia z ta klinika.

Gość zainteresowana987
Dzieki wielkie za info. Ja mam Rokickiego moze jakos to bedziem zapisalam sie tez do grupy wsparcia dla nieplodnych par? Ktoras z Was bierze udzial? Maja rozpoczync od 19 listopada. Bardzo zachwalaja ;)

Gość kinieczek
Zainteresowana 987 powiedz cos wiecej! Moze sie uda zapisac! !!

Gość Opolla
Witajcie dziewczyny, ja również trzymam kciuki za was i mam nadzieje, że wam się uda. Ja również mam problem z zajściem w ciążę z powodu wieku i in vitro z adopcją od dawczyń jest ostatnią deską ratunku. Leczenie zaczynam w invimedzie w Warszawie. Jesteśmy umówieni dopiero na pierwszą wizytę, ale trochę już czytałam o tej klinice i o procesie adopcji komórek, wiem, że jest to anonimowe i udostępniany jest katalog dawczyń z których można wybrać (na podstawie zdjęcia z dzieciństwa). To trudne, ale mimo wszystko myślę, że warto próbować

@kiniaczek invimed organizuje bezpłatną grupę wsparcia dla niepłodnych par w warszawie. Pierwsze zajęcia odbędą się 19. 11 (czwartek). Spotkania będą odbywały się w czwartki (poza Wigilią i Sylwestrem) aż do 21.01.2016 roku. Warunkiem uczestnictwa jest przynajmniej wstępna diagnoza niepłodności. Jeśli jesteś w trakcie leczenia również możesz zapisać się do grupy. Wystarczy, że zadzwonisz pod numer 500 900 888

gość ja mam całkiem inne doświadczenia z tą kliniką. Moim zdaniem to naturalne, że jedne wizyty trwają krócej inne dłużej. Nie widzę w tym nic dziwnego. A już w to zdanie, że podpowiadałaś jakie badania należy wykonać to szczerze wątpię..Takie sytuacje zdarzają się, ale u ginekologa, a nie w klinice..

Gość gość
wątp sobie, twoja sprawa. pisze jak było

Gość olinerka
gość, a może miałaś wygórowane wymagania ?? dla mnie dr Marek spoko, bez zbednych formalnosci fajny lekarz. Ej invimed dostal od razu przedłuzenie na dalszy program wiecie ?? w sumei jako pierwsi. Fajnie !

Czesc Dziewczyny, czy jest tu ktoś jeszcze z Was? Powiedzcie czy któraś z Was miałą inseminację właśnie w tej klinice?? i Kogo polecacie z lekarzy? I czy tam patrzą na poziom prolaktyny? Chodzi mi czy w przypadku wyskokiego poziomu obniżają go?

Gość gość
Ja jestem po inseminacji u Rokickiego, zdania o nim są podzielone, jednak ja jestem zadowolona z przebiegu leczenie, może i jest małomówny, ale za to konkretny i mi to odpowiadało. Jak czegoś nie widziałam, zawsze mogłam dopytać swoją koordynatorkę medyczną.