Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heeeelp

Jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Heeeelp

Mam 19 lat i w tym roku kończę szkole. Zdarzyło mi sie to pierwszy raz dlatego nie jestem do konca pewna czy takie objawy mogą sugerować ciąże. Okres powinnam dostać dziś jednak moze mi sie przesunąć o 2-3 bo czasami sie tak u mnie zdąża. W tej chwili mam dużo wodnistego śluzu ktory za bardzo sie nie rozciąga i ciagle mam wrażenie ze dostałam okres. Niestety szyjkę macicy mam położona wysoko i nie wiem czy tak jest przed okresem czy nie ponieważ nigdy nie sprawdzałam. 4 dni temu temp w pochwie wynosiła wieczorem 37,4 stopnie ale wiem ze mierzy sie rano i przez koleinę dni do dzisiaj utrzymuje sie 36,9. Żałuje tylko ze nie zaczęłam jej mierzyć od początku ale skąd mogłam wiedzieć. Uprawiałam seks z chłopakiem miesiąc temu w prezerwatywie, ale miałam okres. Kolejne zbliżenie mieliśmy tydzień pozniej rownież w gumce lecz przerywany. Boje sie zrobić test ale jeżeli @ nie przyjedzie do niedzieli to bede zmuszona zrobić. Bardzo sie boje!!!

Gość gość
Zwykłe objawy nadchodzącego okresu ale jak spóźni się więcej niż 3 dni to rób testy.

Gość gość
Słusznie, że się boiszw końcu dwa razy uprawiałaś seks w gumce więc możesz być w ciązy. ;)

Gość Heeeelp
No wlasnie tez mi sie wydaje ze tak miałam zawsze przed okresem ale skoro nie miałam czym sie martwić to nawet sie nie przejmowałam i nie zwracałam na to uwagi a teraz przyjaciółka mnie nastraszyla ze jakaś jej znajoma zaszła w ciąże w okres i nakręcam sie strasznie.

Gość gość
Okres ma prawo się przestawić z różnych powodów jak przemęczenie stres choroba itp... Ja zawsze mam podczas każdego badania pochwy obok męża i wspierał porody nie krępuje się męża bo jest bliższy do mnie niż ginekolog nie jestem zacofana jak większość polek wstydzą cy się własnego męża podczas badań i porodów a całkiem obcego ginekologa się nie wstydzą ciemno gród.

Gość gość
nie martw się czasem się miesiączka spóźnia od tak bez przyczyny mi ostatnio spóźniła się 2 tygodnie czasem tak jest

Gość gość
czy to jest forum porad ginekologicznych?idz dziewucho do gina co my lekarze jestesmy zeby wiedziec czy po stukaniu jestes w ciazy?;-P

Gość gość
A ktoś ci kazał uprawiać seks nieprokreacyjny? Wypad grzesznico

Gość gość
Ojej! Nie skończyłaś szkoły. Masz jakieś śluzy i macice za wysoko. Pieprz/ysz sie w prezerwatywach.... FUJ!!!

Gość gość
Dziewczyno ogarnij sie na jakim Ty świecie żyjesz Jeśli sex był w gumce i jeszcze przerywany to jak ty możesz byc w ciąży? Gumka nie pękła nie zeslizgnela sie to o co chodzi Ty wiesz po co są prezerwatywy? Żeby nie zachodzić w ciążę a noe panikowac jak ty Daj.na.luz okres dostaniesz na dniach a przez takie schizy właśnie powodujesz ze jest później

Gość Heeeelp
Kilka z was odpowiedziało mi normalnie. Nie rozumiem dlaczego jesteście takie nie miłe... Nie miałam wielu partnerów z którymi współżyłam i nie miałam takich problemów NIGDY teraz po prostu koleżanka mnie nastraszyla...

Gość gość
najpierw sie mysli a potem robi:Djak sie czyta takie bzdury to rece opadaja:Dudaja dorosle,urzadzaja zabawy z c***jem a potem tematy na forum,ze moze w ciazy:-o,odpowiedzialna dziewczyna idzie do ginekologa i zabezoiecza sie sieroto

Gość gość
ktoś ci kazał uprawiać seks a potem sie bać czy nie jesteś w ciązy?

Gość gość
Sex się uprawia po to żeby mieć dzieci! Sieroto!! A kiedy ty to gimnazjum kończysz? :D

Gość Heeeelp
Nie bałabym sie tego bo wiem jak działa antykoncepcja nie jestem zacofana jak większość z wak uważa :) KOLEŻANKA POWIEDZIAŁA MI ZE JEJ ZNAJOMA ZASZŁA W CIĄŻE W OKRES DLATEGO SIE MARTWIĘ TYM :/

Gość gość
dajcie dziewczynie spokój i tak juz sie martwi. Pewnie po drugiej stronie jakieś dzieci siedzą wiec sie nie przejmuj. Ja mam 26 lat i nie przypominam sobie żebym tak miała w ciąży. Raczej uczucie mokra masz przed okresem, poczekaj troche a jak nie przyjdzie to zrób ten test. Moze za bardzo sie stresujesz, pozdrawiam!!!!

Gość Heeeelp
Rozumiem ze nikt z was seksu nie uprawia :)

Gość gość
Jak sie jest gówniarą, to sie uprawia rzeżuchę. A nie piep/rzy z gówniarzami!!

Gość Heeeelp
Jestem w sumie juz dorosła, moj chłopak tez ale wy to pewnie dopiero po 30 rokiem życia zaczęliście współżyć :) dzięki wam za pomoc, wiedziałam ze tu same gimbusy siedzą :)

Gość gość
jakie gimbusy lepiej weź się za nauke a nie ******ie bo facetowi sie chce

Gość Heeeelp
No watpię żebyście byli doświadczeni skoro tylko jakieś kpiny z mojej osoby. Jestem człowiekiem i tez mam swoje potrzeby

Gość gość
a za pol roku temat facet mnie zostawil z dzieckiem

Gość gość
Napisz na forum ginekologicznym parenting.pl Tam dostaniesz odp na pytanie od pani ginekolog. Wiele razy pisałam. Pomogla mi.