Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobic

Polecane posty

Gość gość

Ojciec mojego narzeczonego jest alkoholikiem. Razem mieszkamy w innym miescie 150 km od jego rodzicow. Moj TZ wszystko co ma osiagnal sam dzieki sobie jest dobrym czlowiekiem. Podoficerem w wojsku ktory szanuje nawet szeregowych. Jego tata ciagle po pijaku jak przyjedziemy go wyzywa ze jest gownem ktory nic w zyciu nie osiagnie. Dla mnie jest mily. i tutaj zaczyna sie problem moj TZ chce spedzac jedne swieta z moja rodzina a na 2 mamy jechac do jego rodzicow a ja tam nie chce jezdzic zle czuje sie w tym domu nie mam ochoty patrzec na jego ojca i sluchac jego durnych gadek. Czy poswiecic sie i zrobic narzeczonemu ta przyjemnosc i isc na taki uklad czy powiedziec wprost ze mam tego dosyc i nie chce tam jezdzic i siedziec z alkoholikiem ktory tyle zla mu wyrzadzil

Gość gość
pewnie twój facet nie jeździ tam dla ojca ale dla matki możesz chyba raz na rok pojechać tam

Gość gość
Wiesz co,mój mąż ma matkę alkoholiczkę ale ona mieszka z ze swoja matką i ja też nie przepadam tam jeździć.On tam jeździ głównie ze względu na babcię,ja już teraz tylko od święta.Na początku mnie namawiał żebym z nim jeździła ale dał sobie spokój.Rozumiem,że jego rodzice razem mieszkają?Więc może twój facet chce tam jeździć ze względu na mamę?Myślę,że na święta wypada pojechać,ciesz się,że nie musisz częściej i ze daleko mieszkają.

Gość autorka tematuuu
Tylko ja nie chce miec zmarnowanych co 2 swiat na sluchaniu wyzwisk awantur jego tata tez mnie buntuje ze powinnam go zostawic ja sie boje siedziec sama z tym czlowiekiem ze jeszcze mnie bedzie wyzywal a czesto jak jego mama jest w pracy on on idzie np do piwnicy w piecu napalic to xostaje z nim sama i leca teksty ze moj narzeczony jest smieviem i jeszcze jego ojviec pyta sie mnie czy nie ma racji

Gość autorka tematuuu
I tu nie cjodzi tylko o boze narodzenie ale o wszystkie swieta bo moi rodzice tez daleko mieszkaja i moj narzeczony wymyslil se jeden rok tu drugi tam nie mam problemu ze spedzaniem swiat na zmiane raz tu raz tam z bylym chlopakiem tak robilismy ale wvtym przypadku to ja jestem taka nerwowa jak mam tam jechac

Gość gość
współczuje Ci