Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

załamana pomocy

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam zacząć ćwiczyć, obejrzałam chodakowska skalpel ćwiczenia wydały się banalne wiec od nich zaczęłam, po 20 minutach nie dałam rady i musiałam przerwać. Następnego dnia potworne zakwasy wiec zrobiłam przerwę. Dziś drugie podejście do chodakowskiej znowu nie udane. Dodam że mam 176 cm 69 kg jak poprawić swoją sprawność fizyczną od jakich ćwiczeń zacząć?

Gość gość
Od regularnych :) w koncu miesnie sie przyzwyczaja nie wolno sie poddawac bo boli alw tez nie na sile jak sie mega meczysz odsapni i probuj konrtnuowac. Ja trenuje silowo i np na kazds serie cwiczen minuta przerwy i tak kazdy robi. Nic dzwinego ze na poczatku po 20 stalego wysilku boli. Ale rob tyle ile dasz rade daj odpoczac miesniom a potem z czasem zacznie ci sie tem czas zwiekszac. Nie cwicz codziennie tylko co 2 dzien. Trzeba czasu to tyle

Jak to mówią nie od razu Rzym zbudowali. Poczekaj aż zakwasy przejdą i spróbuj znowu. Te ćwiczenia są wymagające, więc daj sobie 2-3 tygodnie na to, żeby zrobić cały układ ;)

Gość AskaBuczek
Hej Gosska chciałam tylko napisać ze dajesz madre porady. Znasz się na rzeczy super. Male pytanie czy jest szansa abyśmy złapali lepszy kontakt ze sobą? A propo bratniej duszy :) czekam na odp. Pozdrawiam Asia ;)

tylko sumienna praca przybliza nas do sukcesu, i tu nie mowie tylko o super figurze ale ogolnie w zyciu.. odkad kupilam szczotke brista, z naturalnego wlosia, to zauwazylam, ze po kilku masazach ciało stało się jedrniejsze.. wiec masuje dalej i czekam na ekstra sylwetkę